Zo heerlijk is tandheelkundige zorg voor honden te zijn

By | Luty 7, 2015

Zo heerlijk is tandheelkundige zorg voor honden te zijn

Heerlijke hond snacks zijn niet alleen een welkome verlichting voor uw hond, omdat ze smaken goed. Bijzondere Tandheelkunde Snacks zijn ook gezond en versterken van de bijter uw hond. Hier hebben we een paar ideeën voor jou verzameld.

1. klassiekers Sticks

Dit stokers niet alleen helpen bij het ​​verminderen van tandsteen en plaque van uw viervoetige vrienden, de smakelijke kip smaak smaken meeste honden ook erg goed. De tandheelkundige zorg geheim van de stokken in de vorm: Wanneer gekauwd, ze handelen bijna als een tandenborstel en dus afzettingen te verwijderen in de gaten.

 

2. Beestachtig lekker tandheelkundige zorg

Deze smakelijke snack tandheelkundige zorg voor uw hond ziet er vrij goed in zijn krokodil vorm absoluut alles hier. Maar het bijzondere uiterlijk is ook echt voordeel als het gaat om tandheelkundige zorg. De kleine noppen van de krokodil tank trein enerzijds de kauwspieren van hond, anderzijds, ze schoon tanden en tandvlees en voorkomen tandplaque. Vitaminen en mineralen zorgen voor extra krachtige boost te geven.

 

3. borstelen met een verschil

Een hond moet je tanden poetsen? Niet direct, maar in deze tandenborstels snacks heeft veel te uw hond kauwen. De stevige borstelharen bieden een speciale nibbler uitdaging en zijn een goede training voor de kauwspieren. Er zijn tandenborstels chlorofyl, calcium en een mix van verschillende ingrediënten.

 

4. kauwen snacks tegen plaque

Deze kauw botten met kip smaak bijzonder goed – en zorgen voor uw hond met essentiële mineralen. De klassieke vorm van bot kauwen en knagen biedt, die nog gezond en handhaaft de tanden. Plaque wordt effectief verwijderd en de vorming van nieuwe plaque voorkomen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *