Wat te doen als uw hond niet wil eten

By | Luty 7, 2015

Wat te doen als uw hond niet wil eten

Als uw hond niet wil eten, dat is vaak niet alleen het eten. De meeste invloed hebben op de levensomstandigheden of de relatie tussen meester en Bello beslissing of een viervoeter heel veel, nauwelijks of helemaal niet eet. Met een paar tips om uw favoriete helpen toch en vinden van de oorzaak voor de weigering.

Was tun, wenn Ihr Hund nicht fressen will – Foto: Shutterstock / chalabala

Uw hond zal niet eten: Fysieke redenen

Het feit dat een hond niet wil eten, vaak verbonden met zijn fysieke conditie. Zelfs uw favoriete lijden aan pijn in de buik. Gastro-intestinale klachten, kan een milde infectie of gewoon slecht voedsel de oorzaak zijn. Als er pijn lose viervoeter, niet anders dan ons tweevoeters eetlust. Ook kan uw metgezel psychologische redenen te weigeren het voedsel. Sterft, bijvoorbeeld een direct familielid die Bello slaat vaak net de maag als jij. De eetlust is in feite gecontroleerd door de honger in de hersenen. Als er problemen, zoals een traumatisch hersenletsel bestaan, hij eet gewoon niet meer.

Om u te helpen uw dier vriend Tips

Het belangrijkste is niet in paniek te raken. Probeer de oorzaak van de hongerstaking te ontdekken. In psychologische verlies van eetlust geef uw beste vriend gewoon veel tijd en aandacht. Behandel het bv met zijn favoriete voedsel. Moeilijk slikken of Kaustörungen hem zien er het beste in zijn mond om roodheid te ontdekken, zwelling of lekt vlekken. Tip: Lijkt je hond slikken, dan enkele druppels van het water in de vangst en kijken om te zien of hij kan slikken. En als het moet maagpijn, maar je bent het scannen van de buik. Een verraderlijke pijnlijke buik is meestal keihard. Na een paar dagen van uw viervoeter vaak zal beginnen om opnieuw te eten op zich. Als hij echter nog steeds voedsel weigerde, een bezoekje aan de dierenarts is in orde.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *