Wat te doen als de hond chocolade heeft gegeten?

By | Luty 7, 2015

Wat te doen als de hond chocolade heeft gegeten?

Waarschuwing Gevaar voor vergiftiging: Als een hond chocolade heeft gegeten, hij heeft je hoofd koel nodig heeft. Weet niet wat te doen? Een paar tips over hoe u uw favoriete kan helpen.Wenn ein Hund Schokolade gefressen hat, muss er schnell zum Tierarzt — Bild: Shutterstock / Reddogs

De beste op de snelste weg naar de dierenarts : Vooral wanneer er een zeer kleine hond knabbelen chocolade, je moet handelen. Tip: Aarzel niet als je gevangen hebt uw favoriete hier. Een chocolade vergiftiging is gevaarlijk voor huisdieren als het lijkt op het eerste.

Als de hond chocolade hapjes: Op naar de dierenarts

Uw favoriete toont geen symptomen van chocolade vergiftiging ? Goed! Maar geen reden om niets te doen, als uw hond chocolade heeft gegeten. Integendeel, nu moet je snel zijn: Aan het begin van de stof theobromine in de cacaoboon verspreidt zich in het lichaam van het dier van buitenaf onopgemerkt.

Het is waar dat een grote hond geen kwaad kleine hoeveelheden chocolade per se. Maar reken er niet op. In ieder geval moet u ervoor zorgen dat zo weinig theobromine in de bloedbaan van uw hond – dat u een maximum van twee uur.

Vind een dierenarts zo snel mogelijk als uw hond chocolade heeft gegeten. Heeft u moet opstaan ​​om naar dat punt een lange weg te gaan, probeer dan de hond braaksel – maar alleen als je zeker weet dat een chocolade vergiftiging.

Voor andere vormen van vergiftiging kan optreden, zelfs in een verergering van de symptomen als gevolg van braken. Tip: Voer uw favoriete veel te drinken. De enige manier om te compenseren voor de vergiftiging veroorzaakt door het verlies van lichaamsvocht weer de hond.

Fatale Nascherei gegeten: reageert kalm tegen spanning

Nog een tip: Verleid niet onnodig uw huisdier en blijf kalm. Als een hond chocolade heeft gegeten, lijkt gespannen. Theobromine veroorzaakt ernstige angst bij uw hond.

Vraag jezelf net voordat je zelfs een paar koppen koffie gedronken te veel. Ook wanneer een hond heeft chocolade gegeten.

Niet Doktorn onnodig lang om zich heen naar de zieke hond. Hoe sterk is de vergiftiging, kan je jezelf niet beoordelen. Een dierenarts kan theobromine besteden veel sneller dan u en de specialist die u nodig hebt meer voorbereid op verdere complicaties te zijn. Er is geen directe behandeling wanneer een hond chocolade heeft gegeten.

Daarom probeert de arts om uw huisdier te stabiliseren en vooral om het gif uit het lichaam te verwijderen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *