Voorzichtig giftig! Voedingsmiddelen die honden niet zouden eten

By | Luty 7, 2015

Voorzichtig giftig! Voedingsmiddelen die honden niet zouden eten

Ze smaken goede mensen, maar ze zijn giftig voedsel voor honden: Voed uw viervoeter liever niet met traktaties zoals avocado of chocolade! Hartspier schade en convulsies kunnen optreden.

Lebensmittel, die Hunde nicht fressen sollten zu kennen ist wichtig — Bild: Shutterstock / Eric Isselee

U wilt dat uw hond te behandelen of te belonen voor iets? Dan pak liever hondenkoekjes of speciale hondenkoekjes. Zelfs als wij mensen een stukje druif moer chocolade en likeur chocolade zou het waarderen – ze zijn taboe voor honden. Omdat dingen die we graag snacken kan zijn giftig voedsel voor honden.

Rauw vlees, ui en zout

Natuurlijk, je hond is de familie barbecue in de zomer ook! Maar let op: Van vet voedsel om uw trouwe metgezel diarree krijgen. Daarnaast heb honden niet typisch gegrilde voedselingrediënten tolereren .

In de essentiële oliën van ui sulfiden zijn inbegrepen. Deze stoffen vernietigen de rode bloedcellen van de hond en kan leiden tot bloedarmoede. Dit is zeer gevaarlijk voor uw huisdier. Hetzelfde geldt voor knoflook. Zout voedsel gezond voor honden van tijd tot tijd nodig – maar alleen als ze voldoende drinken tegelijkertijd. Moet de hond nog steeds niet krijgt goed je moet gebruiken deze te zijn voorbereid noodmaatregelen om snel te reageren.

Hart zieke honden dienen in principe te veel zout niet geven in het dieet. Over het algemeen is het aan het lichaam van de hond is moeilijk te verteren specerijen. Voed uw hond dus beter niet ingelegd met gegrilde steak – zelfs als u wilt om hem gelukkig te maken.

In geen geval mag u honden rauw varkensvlees of rauwe vis te eten. Je kan giftig voedsel voor honden als zij de Aujestzky virus. Hoewel dit niet gevaarlijk voor de mens, maar bij honden leidt tot ontsteking van de hersenen en het zenuwstelsel – meestal met fatale gevolgen.

Avocado, druiven en noten

Sommige variëteiten van avocado tolereren honden omdat ze Persin bevatten. Het gif kan hartspier schade bij honden veroorzaken en leiden tot de dood. Wees ook voorzichtig met druiven of rozijnen: Ze veroorzaken diarree en braken bij de viervoeters. Omdat ze zijn giftig voedsel voor uw huisdier, kan het zelfs komen tot nierfalen, voeden honden met het fruit.

Taboe moet noten en chocolade zijn. Noten bevatten veel fosfor – niet alleen getolereerd door honden. Chocolade bevat theobromine. Het is zeer vergelijkbaar met cafeïne en leidt bij honden braken, diarree en spiertrillingen. De mensen die bij ons zo populair snoep is onderdeel van de ‚giftige voedsel „voor de hond: In het ergste geval, chocolade veroorzaakt aanvallen en kan leiden tot de dood.

Melk, alcohol en cafeïne

Drink honden moeten in principe alleen water. Alcohol en cafeïne zijn absoluut giftig voedsel voor de hond! Zelfs een kleine hoeveelheid alcohol leidt tot braken, incoördinatie, coma en soms de dood. Te veel cafeïne triggers angst, tremoren, convulsies en hartritmestoornissen uit.

Naast het water, kunt u uw viervoetige vrienden te geven, maar nu en geef een beetje melk – zelfs voor honden, eiwitten en vitaminen die hierin vervat zijn gezond. Echter, veel honden niet de aanwezige suiker in de melk te tolereren.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *