Voor de kat barf: Hoe krijg je ze goed in te voeren

By | Luty 18, 2015

Voor de kat barf: Hoe krijg je ze goed in te voeren

De Barf principe berust op het dieet met rauw vlees. Zodat je voedt uw kat correct is en geen gebreken symptomen optreden als gevolg van de verandering in de voeding, zijn er een paar basisregels. Als je deze volgt, kan u helpen met Barf om de natuurlijke ontwikkeling van uw kat vriend.

Barf für die Katze: Wie Sie richtig füttern  – Foto: Shutterstock / vnlit

De juiste barf dieet voor katten

Omdat niet kan worden gekocht Barf voering in zelfs de meest goed gesorteerde winkel, moet u het voedsel te maken voor uw Stubentiger zelf. Als voedsel dieren vissen, muizen en ratten zijn klassiek geschikt. Als mogelijke verandering kan ook dienen vlees van kippen of konijnen. Aangezien de meeste Samtpfoten eet gehele dieren, moet u een vleesmolen en scherp vleesmes ingesteld. Zorg ervoor dat altijd aan hygiëne, zodat ziekteverwekkers geen kans van rauw vlees. De voeding moet bestaan ​​uit slechts tweederde van vlees. Het residu wordt vervangen door gepureerde groenten en granen, zodat je voedt uw kat in balans.

Voeden Hoe Barf beginners recht

Vooral in het begin, moet je het voer ingrediënten gewoon wegen om een ​​gevoel te krijgen voor het juiste bedrag. Want naast eiwitten uit het vlees heeft uw favorieten en vezels en koolhydraten die de spijsvertering stimuleren. Ook de toevoeging van taurine je moet zoeken. Dit is een belangrijke stof kat, zij zich niet kunnen produceren in voldoende hoeveelheden. Dierlijke harten bijvoorbeeld, bevatten veel taurine. Het onderwerp van het bot van borstvoeding is om van te genieten bij katten met de nodige voorzichtigheid. Als er iets, moet je alleen de botten van jonge dieren-feed gebruiken. U moet een mooie vlezige, zoals kip of eend nek zijn, zodat ze niet splinteren in de maag en schade veroorzaken. Het wordt algemeen aanbevolen om het dieet een gemengd dieet van normale kattenvoer en rauw vlees om te wennen aan de nieuwe voeden van uw kat vriend te starten.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *