Voedsel voor de zwangere kat: Dit is belangrijk

By | Luty 18, 2015

Voedsel voor de zwangere kat: Dit is belangrijk

Een zwangere kat eet niet op zijn eigen, maar moet ook voedingsstoffen voor hun adolescente jongens in de maag. Uw voedsel moet daarom worden aangepast aan deze specifieke behoeften.

Die Nahrung einer trächtigen Katze sollte auch auf ihre Jungen ausgerichtet sein – Bild: Shutterstock / Noko3

Zowel hoge hoeveelheid en kwaliteit spelen een belangrijke rol in de voeding voor de zwangere kat. Aangezien de Samtpfote niet alleen zichzelf, maar ook hun adolescent kittens met de behoeften voedselvoorziening, moeten ze krijgen natuurlijk een grotere hoeveelheid. Echter, te veel kan schadelijk zijn – die hierbij als leidraad: Een aanstaande moeder kat moet ongeveer anderhalf keer de hoeveelheid voedsel die het duurt meestal om zichzelf te krijgen. Obesitas is ook een kat verwacht dat de jongen, niet gezond.

Zwanger Cat: De keuze van de voeding

Net zo belangrijk als de kwantiteit en de kwaliteit van het voedsel. Hoge kwaliteit kattenvoer is voor een zwangere kat nog belangrijker dan voor anderen. Voor hun zorg en voor de verzorging van baby’s in haar buik, de aanstaande moeder heeft behoefte aan extra hoeveelheden van bepaalde nutriënten. Een van hen is calcium. Het ondersteunt het geven van borstvoeding en de botstructuur van de kittens. Moet ook worden opgenomen in de voeding van vitamine A, taurine, arachidonzuur, koper en ijzer.

Eten: Tips van de dierenarts

Welke soorten kattenvoer overweegt u voor uw Stubentiger te houden, is aan jou. Een van de beste tips is speciale voeding voor kittens. Het bevat veel voedingsstoffen die zijn zeer gezond voor zowel de adolescent in de buik van het katje en voor de zwangere kat. Er zijn ook speciale voeding voor aanstaande moeder katten. Elk dier heeft andere behoeften. Om veilig te zijn, moet u met uw spreken dierenarts .

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *