Voedingsmiddelen voor katten: Tips en informatie

By | februari 18, 2015

Voedingsmiddelen voor katten: Tips en informatie

Voedingsmiddelen voor katten is een licht verteerbare voeding met weinig speciale additieven. Bekleed het bijzonder bij katten ziekten geassocieerd met diarree of braken. Dan moet je kijken naar:

Schonkost für Katzen können Sie selbst zu bereiten oder fertig kaufen – Bild: Shutterstock / Brenda Carson

U kunt voedsel kopen voor katten naar de dierenarts of dierenwinkels. Daarnaast kunt u ook zelf bereiden relatief eenvoudig. Homemade voedsel heeft het voordeel dat het bijzonder fris en gegarandeerde vereist geen additieven verstoort uw Stubentiger overbodig. Ingrediënten waarvan je al weet toch dat uw kat houdt niet van hen, kunt u ook weglaten hetzelfde.

Voedingsmiddelen voor katten: Waarom?

Voor een zieke kat, is het zeer belangrijk dat het eet – meer dan 24 uur, moeten ze niet gaan honger. Ze heeft je dagelijkse portie voedingsstoffen om gezond weer zo snel mogelijk zijn. Toch moet haar lichaam niet blootgesteld aan onnodige lasten, zoals door onverteerbaar voedsel.

In plaats daarvan moeten ze voorzichtig zijn en het overleg met de dierenarts met zacht gekookt voedsel zijn weer gewend aan het voeden hem.

Tips voor het voeden met een dieet

Gentle speciale voedsel moet absoluut worden gekookt zonder zout en kruiden. Melk en zuivelproducten hebben geen plaats in voedingsmiddelen niets. Wat nog belangrijker is, hoef je niet eens te beslissen of en welke medicijnen daarin zijn geplaatst. Dit moet echt gewoon de dierenarts doen.

Voedingsmiddelen voor katten is ruimte warm, geserveerd in kleine porties en verdeeld over de dag in een schone kom. Restjes moeten niet worden gehouden, omdat het belangrijk is dat het eten is altijd vers voor uw favoriete. De kat moet altijd toegang tot vers water. Vraag het voer, na herstel van de kat langzaam terug te krijgen, omdat uw onrustige Stubentiger weer moeten wennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *