Voeding voor sportieve honden: Tips

By | Luty 7, 2015

Voeding voor sportieve honden: Tips

Of de politie, slee of jachthond: Voeding voor sportieve honden moeten veel intenser dan bij de normale familie hond worden gepland. Enkele tips over hoe om te betalen voor de hogere energiebehoefte van uw actieve viervoeter correct.

Ernährung für sportliche Hunde: Was muss man beachten?  — Bild: Shutterstock / cynoclub

Sommige honden zijn niet alleen vrolijke metgezel voor de mens. Ze nemen ook belangrijk maar fysiek veeleisende taken – zoals sledehonden of politie. Op een „werkende” deze dieren een zeer hoog energieverbruik. De dosering en de samenstelling van het voedsel moet worden aangepast. In het beste geval u van plan bent het dieet voor sportieve honden individueel – afhankelijk van leeftijd en taak.

Doelen van voeding voor sportieve honden

Wat zal resulteren in het dieet voor sportieve honden? Natuurlijk moeten ze het lichaamsgewicht van uw huisdier vooral te ontvangen. Daarom moet de normale dagelijkse behoefte van de hond worden behandeld in ieder geval. Tegelijkertijd moet je zoveel extra energie toe te voegen door het voedsel dat uw hond grote fysieke belastingen kan houden.

Tevens eten maar gemakkelijk verteerbaar te zijn. De juiste voeding kan ook gecompenseerd door stress geïnduceerde responsen van het lichaam – door toevoeging van de geschikte eiwitten en vitaminen. Belangrijk: Afhankelijk van de taak van de diervoeding voor sportieve honden verschillend moet zijn. Een windhond en een zoektocht hond hebben zeer verschillende fysieke eisen aan hun voeding.

Tips voor uw dieet

Gebruik geen conventionele ingeblikt voedsel in het dieet voor sportieve honden. Alleen speciale voeden droogvoer. Het is gemakkelijker te verteren en hoge spanning in het lichaam de energie van die levensmiddelen gemakkelijker beschikbaar. Zet samen de beste voedsel zelf.

Tip in het dieet voor sportieve honden: Bij dieren die actief in lange, continue fysieke, dient het vetgehalte van de voeding worden verhoogd tot 35 procent. Om de stress veroorzaakt door de sterke fysieke stress, type, afhankelijk van de mate van inspanning 32-40 procent eiwitten aan het voer absorberen.

De vitamines B1, B6 en B12 vermindert de stress niveau. Omega-3 vetzuren verbeteren de uitwisseling van zuurstof in het bloed en een ontsteking veroorzaakt door lichamelijke inspanning verminderen. L-carnitine helpt cellen vetzuren gebruiken correct. Melkzuurbacteriën helpen bij de spijsvertering. Het is heel belangrijk natuurlijk, dat je hond drinkt veel – om uitdroging te voorkomen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *