Voeders voor katten: Deze modellen zijn

By | Luty 18, 2015

Voeders voor katten: Deze modellen zijn

Clear voert elk zijn geliefde huiskat zelf verkiest. Echter, er zijn gelegenheden waar katteneigenaren vertrouwen op feeders. We hebben gekeken naar verschillende modellen.

Die komt laat in de avond van werk naar huis, in het weekend zou willen slapen, een zieke kat, die zich baseert op regelmatige maaltijden, of een dagtocht planning is vaak afhankelijk van de buren. Een nuttig alternatief, deze feeders waarmee voedertijden en porties kunnen worden gepland.

1. Grote Feeder voor gedroogde voedergewassen

Zeer praktisch: Deze mechanische voerautomaat biedt veel ruimte voor opslag van voedingsmiddelen en kan worden gebruikt voor honden en katten. Het kan worden in 1 tot 4 voedingen per dag programma en de porties zijn individueel instelbaar. De voerbak heeft een anti-verstopping functie en een afsluitbaar deksel. Het wordt aangedreven door batterijen.

 

2. Programmeerbare voerautomaat voor 5 maaltijden (food, snacks en Geneeskunde)

Deze automatische feeder met vaatwasmachinebestendig kommen die geschikt zijn voor het voederen van droge en natte voeding en voor tijdsnauwkeurige toediening van het geneesmiddel. In elke voeding lade past 230 gram voedsel, programmeerbaar tot vijf maaltijden. Een voordeel voor de eigenaren bijzonder heldere Stubentiger: Volgens veel positieve reacties van deze machine, in tegenstelling tot vele andere, nagenoeg onbreekbaar.

 

3. Feeder met Voice Recording

U wilt dat uw kat graag een persoonlijk bericht achter te laten om hen te bellen om te eten? Dit is gemakkelijk met deze automatische kom naar het geluk. Een zes-seconden van een spraakopname kunt u uw Fütterungsruf opnemen om uw huis kat weet altijd precies wanneer er voedsel. U kunt tot vier maaltijden van 500 ml. Een extra vak is ook geschikt als een waterbak of op een cooling pad .

4. Vergeet niet: Het water dispenser

Een water dispenser is ook erg belangrijk wanneer u uw kitten een beetje langer met rust te laten. In een normale waterbak Hoewel veel past, maar met een beetje geluk net gooit hem naar het huis kat als hij alleen thuis is, en vervolgens heeft geen toegang tot schoon water niet meer. Dit water dispenser heeft een inhoud van 3,5 liter en biedt uw hond met zoveel vloeistof als hij wil.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *