Vitaminen voor honden: Gezondheid en verdedigingen

By | februari 7, 2015

Vitaminen voor honden: Gezondheid en verdedigingen

Een goede dosering van vitaminen is essentieel voor het metabolisme van de hond. Vitaminen versterking van het immuunsysteem en ondersteuning van een verscheidenheid van natuurlijke processen zoals de verandering van de vacht. Maar wat functies hebben de gezonde voedingsstoffen en eigenlijk, welk voedsel ze bevatten?

Vitamine für den Hund: Welche sind wichtig? — Bild: Shutterstock / gillmar

Belangrijk verschil: vet en water oplosbare vitaminen

Normaal, hoge kwaliteit hondenvoer bevat reeds een evenwichtige vitamine samenstelling. Als u nog steeds het gevoel dat het haar favoriete ontbreekt iets, vraag uw dierenarts voor de beste van de juiste dosering, omdat vitamines geldt: Te weinig van het is net zo ongezond als te veel.

In water oplosbare vitaminen kunnen gemakkelijk worden geabsorbeerd door uw huisdier, terwijl vetoplosbare vitamines zijn gebonden aan vet als transport. De in vet oplosbare substanties omvatten vitamine A, D, E en K. Vitamine A versterkt het immuunsysteem en visie hond. Het zorgt voor een gezonde stofwisseling van huid en slijmvliezen en in kalveren lever, spinazie, wortelen en ei. Vitamine D helpt bij de absorptie van calcium, en is belangrijk voor de botstructuur. Vis, vis lever olie of eigeel zijn rijk aan vitamine D. Vitamine E doet uw hond, echter, uit tarwekiemolie of noten; heeft een positief effect op de vruchtbaarheid. Vitamine K is belangrijk voor gezonde bloedstolling en wordt gewoonlijk geproduceerd in de dikke darm van de hond.

Vitamine B, C en H: In water oplosbare vitaminen en hun functies

De in water oplosbare vitamine B worden ingedeeld in B1 voor het zenuwstelsel, B2 voor de groei, eiwit en vetmetabolisme. Het kan bijvoorbeeld biergist aanvulling of lever. Vitamine B6, die ook onder biergist, maar ook ox hart, heeft een positief effect op de vorming van bloed. Om vitamine C van verse groenten en fruit, hoeft u zich geen zorgen te maken als regel: Het wordt gemaakt van de hond zelf. Het is belangrijk voor het immuunsysteem en versterkt het bindweefsel. Vitamine H, ook bekend als biotine, vitamine eindelijk voor huid en haar. Het is opgenomen in de nieren, lever en volkoren producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *