Vier varianten van hondenvoer – geen dierproeven

By | februari 7, 2015

Vier varianten van hondenvoer – geen dierproeven

Er zijn nu een goede keuze van hondenvoer merken dat hun producten te vervaardigen zonder het gebruik van dierproeven. Deze vier heerlijke varianten behoren.

1. Organic Dog Food met Kip

Dit natvoer biedt de beste biologische kwaliteit. Ten eerste, geen dierproeven uitgevoerd worden voor de productie van hondenvoer en, de tweede alleen ingrediënten uit de biologische landbouw toepassingen. De fabrikant ook weggelaten kunstmatige toevoegingen van welke aard dan ook.

 

2. Lekker droogvoer met vis en vlees

Deze hoge kwaliteit droogvoer is graan-vrij en bevat veel gezonde eiwitbronnen – waaronder haring, zalm en paling. Het merk heeft geen dierproeven uit te voeren, noch zijn vlees uit de bio-industrie en genetisch gemodificeerd voedsel gebruikt.

 

3. Gegarandeerde Fresh Meat

De fabrikant van dit hondenvoer legt grote nadruk op versheid: Hij gebruikt alleen vers vlees geslacht aandelen. Komen ook alle dierlijke producten uit voedselproducerende gecontroleerde voorraden. Dierproeven leidt het merk als bij beetje. Het ontbreken van chemische kleurstoffen, geurstoffen en lokstoffen voorkomt allergie voor honden.

 

4. voedzame biologische diervoeders met eend

De duurzame productie van vlees is de fabrikant van deze hondenvoer met organische eend erg belangrijk. Alle vleesproducten komen van passende zorg. Daarnaast is het merk actief in geheel zonder vlees en beendermeel en ook het gebruik van dierproeven te vermijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *