Vier keer kattenvoer – zonder dierproeven

By | Luty 18, 2015

Vier keer kattenvoer – zonder dierproeven

Als je een huis kat wil, vermoedelijk om hem te voeden met voedsel, die leed om geen andere dieren. De fabrikanten van deze vier heerlijke levensmiddelen af te zweren dierproeven.

1. Lekker droogvoer voor gevoelige katten

Dit droogvoer is niet alleen vervaardigd zonder het gebruik van dierproeven is het ook erg gemakkelijk verteerbaar. Heeft uw huiskat dus een gevoelige maag, dit kattenvoer een keer te proberen dus misschien de moeite waard.

 

2. biologisch voedsel Kat met Rundvlees

De smakelijke natvoer met rundvlees bevat alleen ingrediënten die biologisch worden geteeld. Deze fabrikanten doet tevens afstand van dierproeven en in plaats daarvan gebruikt het de biologische regelgeving.

 

3. delicatesse van pluimvee – volledig graan

Als u wilt graan volledig te elimineren in het kattenvoer, kan dit soort voedsel toegang. Het natvoer met eend en gevogelte wordt geproduceerd niet alleen niet-dierproeven, wordt het ook glutenvrij en zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

4. gastronomische gerechten uit vers vlees

In de voorbereiding van dit kattenvoer alleen vers geslachte vlees gebruikt werd gebruikt. Het bestaat uit 86 procent van vlees en is vervaardigd zonder chemische kleurstoffen, geurstoffen en lokstoffen. Zelfs met dit merk dat dierproeven worden uitgevoerd.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *