Vier keer een gezonde kat gras voor uw Stubentiger

By | februari 18, 2015

Vier keer een gezonde kat gras voor uw Stubentiger

Kat gras heeft vele voordelen voor de gezondheid – vooral voor katten, want het stimuleert de spijsvertering. Er zijn verschillende manieren om deze voedingssupplementen: Er is gras afgewerkt of geplant als zaden voor het kweken van jezelf.

1. Voor tuinders: zaadmengsel voor Planting

Die wil zijn Stubentiger iets goeds te doen, kun je doen met kat gras. Dit zaad te mengen kun je jezelf groeien in het appartement – en kan ook de hoeveelheid te bepalen. De basis mengsel is ideaal voor elke katteneigenaar die regelt zichzelf wil kat gras over groeien.

 

2. Massage: Het gras tuin voor Samtpfoten

Kat gras met extra’s! Het gras tuin is niet alleen gezond kat gras voor uw huisdieren en het is ook een aangename spa-ervaring. De acupressuur padding rond het gras zachtjes masseren van de poten van uw kat. Dus uw huiskat heeft alle voedingswaarde van kat gras en een aangename massage hen.

 

3. lust voor het oog: Mäusenapf met kat gras

Kat-en-muis-spel met Cat Gras: Dit Mäusenapf maakt haar iets visueel en ziet er in het appartement. De kat gras levert waardevolle vitaminen en stimuleert de spijsvertering van uw huisdier – tegelijkertijd zien de schattige goed in de muis vorm met zijn pootafdrukken op het chique.

 

4. Het perfecte cadeau: kattengras Gift Box

Wie houdt katten in het appartement, weet de voordelen van kattengras waarderen. U wilt dit delen met je vrienden? Geef deze gift box met kat gras . Waar: een plant pot met Kokosnussfasen, een kokosnoot, de uiteindelijke mix van zaden en planten marker. Dus de gezonde kat gras-traktatie voor de kat vriend zal zijn bij de hand. Een nuttige en tegelijkertijd mooie gift waarover zou elke kat eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *