Traktaties voor katten: Wat te zoeken bij het kiezen

By | Luty 18, 2015

Traktaties voor katten: Wat te zoeken bij het kiezen

Als Traktaties voor katten op het menu, fluwelen poten zijn bijna onmogelijk te beteugelen. Klik op de kleine hapjes tussendoor, krijgt als beloning of als een voedingssupplement. Maar wat katteneigenaren moet letten bij het ​​kiezen van de juiste Treats?

Stark bleiben: Nicht die Katze entscheidet, wie viele Leckerli sie bekommt — Bild: Shutterstock / Andrzej Tarnawczyk

Traktaties voor katten zijn niet alleen een grote beloning, ze kunnen ook worden toegediend als een voedingssupplement. Het is zelfs mogelijk om ze specifiek aangepast aan de behoeften van uw huisdier. Traktaties kunt verschillende effecten zorg bereiken of ondersteunen de stofwisseling van het dier. Terwijl de kat is blij met heerlijke smaken zoals kaas of kip, zijn vitaminesupplementen hebben een positieve invloed op hun vacht of tandheelkundige zorg.

Bruikbare additieven in kattensnoepjes

Additieven zoals mout kunnen katten ondersteunen bij rui , dus sla je twee vliegen in de administratie van Treats in een klap. En voor deftige poes wordt verzorgd in de wereld van de kat behandelt: Speciale Lichte snacks die in de handel verkrijgbaar zijn, de juiste snack ook leveren ze in tussen. Is altijd de juiste dosering en samenstelling van de snacks noot – in geval van twijfel, de voorkeur aan te houden overleg met uw dierenarts. Hij kan u vertellen of de traktaties voor katten zijn echt gezond.

Zorg voor de juiste samenstelling

Net als in de droge en natte voeding, het is belangrijk voor Traktaties voor katten, aandacht besteden aan de ingrediënten. Suiker en granen zijn minder geschikt voor katten. Belangrijker een hoog vleesgehalte van de samenstelling. Er zijn tal van producten op de markt, die uitsluitend vlees of vis bestaan, en kan worden toegediend aan het dier zodat zonder aarzeling.

Moderatie: Traktaties voor katten

Wie wil zijn kamer te maken met tijgers behandeling van een vreugde moet ook ervoor zorgen dat hij geeft het altijd met mate. Te veel van het goede maakt je vet en ook een overmaat aan vitamines of andere additieven is ongezond. Daarom moet u strikt te worden op basis van de aanbevolen dosering, en laat niet verzachten de look van uw kat vriend. In plaats daarvan moet je Treats integreren voor katten als snack in het spel .

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *