Tips: de juiste voeding voor indoor katten

By | Luty 18, 2015

Tips: de juiste voeding voor indoor katten

Zoals voor hun voedsel, hebben indoor katten hebben andere behoeften dan buitenkatten. Je zou kunnen overwegen het voeden van de huiskat.

Welche Ernährungsbedürfnisse haben Stubentiger? – Bild: Shutterstock / Antlio

Indoor katten krijgen niet zo veel oefening als hun tegenhangers die buiten in het algemeen kan spelen. Als de Samtpfote gewend is ze is zo niet noodzakelijk slecht – alleen hun voedsel moet je aanpassen aan het. Voor wie minder actief is, moet ook minder energie. Belangrijk zijn in het algemeen duidelijk voedertijden. De kat is niet de bedoeling om de toegang tot hun voedsel hebben, maar wennen aan bepaalde tijdstippen en in de wacht.

Eten: nat of droog voedsel?

Ook is er vaak de vraag of indoor katten zijn beter af met nat voer of droge variant. Een algemeen antwoord hierop is het niet zo – dat vooral afhankelijk van de voorkeuren en de compatibiliteit van uw kat vriend. De verschillende rassen hebben verschillende behoeften. Met een mengsel Ze zijn meestal goed advies. Het geven van uw huisdier, bijvoorbeeld in de ochtend droog voedsel, terwijl er voor het diner een portie natvoer.

Commercieel, zijn er nu zelfs speciale rassen voor Stubentiger zonder speling. Of u wilt alleen de afgewerkte producten of appartement kat soms voeden zelfs willen om iets op te koken voor u. Verscheidenheid is over het algemeen een goed idee om te voorkomen verveling ontstaat.

Indoor katten: Voorzichtigheid, overgewicht!

Omdat uw huisdier komt niet uit, geen achtervolgers muizen en kan niet ravotten door de tuin, het duurt enerzijds minder energie dan een free-roaming – aan de andere kant, de kat is geen manier om je eigen eten te vullen met verse „prooi”. Houd de hoeveelheid voedsel dus met mate, trakteer uw huiskat, maar rustige tijden een (gezonde) snack.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *