Taurine voor katten: wat het is?

By | februari 10, 2015

Taurine voor katten: wat het is?

Katten hebben dagelijks taurine in hun dieet. Terwijl een taurine overdosis is niet mogelijk een permanent tekort aan belangrijke aminozuur leiden tot gezondheidsproblemen. Wat is inbegrepen?

Katzen sind auf eine tägliche Taurinzufütterung angewiesen – Bild: Shutterstock / Master L

Taurine is een aminozuur dat aanwezig is in dierlijke eiwitten en kunnen kunstmatig worden geproduceerd. Het is belangrijk dat de kat dagelijks slechts een zeer klein taurine en daarom kan synthetiseren op een feed op het kattenvoer wordt geïnstrueerd om tekortkomingen niet.

Taurine in kattenvoer en snacks

Taurine is zo belangrijk voor katten, natuurlijk, weten de producenten van diervoeder. Met het oog op de dagelijkse behoeften van de fluwelen poot te voldoen, bevatten vrijwel alle commerciële droogvoer – en natvoer types taurine. Normaal gesproken wordt een kat met haar kattenvoer zo goed voorzien van het. Als u niet zeker bent altijd de vraag van de dierenarts. In kat behandelt, kat melk en Co is meestal een Taurinzusatz te vinden onder de ingrediënten. Voedingssupplementen, zoals zuivere Taurinpulver, zijn ook verkrijgbaar in dierenwinkels en dierenarts.

Vervat in rauwe vis en vlees

Free-roaming katten en boerderij aan hun dagelijkse taurine vooral in de muis jagen, want muizen bevatten veel van de belangrijkste aminozuur voor katten. Rauw vlees en rauwe vis zijn ook goede Taurinlieferanten, die speciaal voor het hart en de spieren vlees geldt.

Wie voedt zijn beest met Barf, dus normaal gesproken hoeft te maken over de taurine zijn bureau Tijgers. Als het vlees is verwarmd, dus gekookt, gebakken, of iets dergelijks, is de hoeveelheid taurine vernietigd, echter, omdat het aminozuur is niet bestand tegen hitte – zeker weet of de behoeften van uw kat is bedekt met normale voeding, moet u uw dierenarts te raadplegen.

One thought on “Taurine voor katten: wat het is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *