Stranger katten voeding: Indien mogelijk alleen in geval van nood

By | Luty 10, 2015

Stranger katten voeding: Indien mogelijk alleen in geval van nood

Zelfs als de vreemdeling kat nu en dan sluipt door je tuin, maar toch is zo charmant: Feed mag liever niet. De meeste katten eigenaren zijn er niet blij mee, als uw huisdier voortdurend eet elders en goed voor vele redenen.

 Eine fremde Katze im Garten zu füttern ist nicht immer im Interesse des Besitzers – Bild: Shutterstock / Charlie Bard

Een vreemde kat niet in de kleine afmetingen verboden voeden, maar niet noodzakelijkerwijs nuttig. Zeker niet als ze nog steeds een paar huizen wonen en er reeds aangepast aan het dagelijkse rantsoen hen kattenvoer krijgt.

Alien cat-feed: Te veel of verkeerd eten

Ten eerste kunnen de katten gewoon zijn te dik door de extra rantsoen. Vooral in gecastreerde dieren overgewicht een gemeenschappelijk probleem dat kan invloed hebben op de gezondheid en mag niet worden ondersteund door u.

Misschien een kat is ook gewend alleen droog of nat voer te krijgen en kon via de voederconversie problemen krijgen. Is het huisdier ziek en moeten specifiek dieet te eten, of het nemen van medicatie, het kan ook leiden tot gezondheidsproblemen als je niet samen te trekken van de katteneigenaren.

De kat kan kijken thuis nauwelijks

Wat je moet ook overwegen is dat een kat die regelmatig wordt gevoed aan u, op uw gemak kan voelen en nauwelijks naar huis gaat. Dit kan niet alleen boos, maar ook hen de eigenaar aanmoedigen om juridische stappen te ondernemen.

Indien niet kan worden vermeden

Iedereen heeft een kattenluik heeft, of zijn eigen huisdier feeds die er zijn, maar soms kan niet voorkomen dat een „gast” kruipt en mitfuttert. Als dit het geval is, is het het beste met de eigenaar van de kleine Schlawiners om een ​​vreedzame oplossing te vinden samen in contact komen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *