Snacks te integreren in het spel: Traktaties voor katten

By | februari 18, 2015

Snacks te integreren in het spel: Traktaties voor katten

Traktaties katten maken je dik? Niet als ze gezonde ingrediënten en animeren om te spelen. Met een paar ideeën die je kunt snel brengen Stubentiger op snelheid en distribueren verveling.

Beschäftigung für Stubentiger: Der Futterball — Bild: Shutterstock / Anna Morgan

Is het leven van uw kat als een huiskat soms een beetje te eentonig? Dan spelen de dag! Hoe gemakkelijk het is om de fluwelen poten een kleine traktatie, duidelijk in het spel met traktaties, want uiteindelijk springt in voedsel aanschaf van het jachtinstinct aan. In plaats van de kat om haar traktaties direct te geven, je kunt het rollen, bijvoorbeeld, op de grond of worp. Zodat je ze-achter animeren Jagen, ravotten en spelen, en te brengen met het een beetje hetzelfde sport voor het goede figuur in de dagelijkse routine van de kat. Nieuwsgierig katje kan ook verbergen de traktaties op vensterbanken, kat bomen en door het hele huis en dus zijn ze in dienst creatieve voor een tijdje.

Traktaties voor katten: Speciale speelgoed uit de markt

Zelfs met een speciaal speeltje zorgt u ervoor dat uw kat te “verdienen” de traktaties. Snack ballen bijvoorbeeld zijn uitgerust met gaten waaruit vallen behandelt als de kat heen en weer om de bal met hun voeten. Verschillende moeilijkheidsgraden helpen om meer spanning en variatie te creëren. Daarnaast commercieel speciale intelligentie speelgoed zijn als Fummel boards beschikbaar die de activiteit van uw kat en het verslaan van verveling te bevorderen, zelfs als je hard aan het werk bent. Daarnaast behandelt zijn een geweldige plek om de kat voor goed gedrag te belonen, of repeteren met haar kunstwerken.

Restjes zijn taboe als een traktatie

Die vanuit zijn katten en met traktaties willen belonen, maar je moet ervoor zorgen dat hij voor dit doel speciale producten voor katten. restjes zijn niet al om gezondheidsredenen naar de voeding van de kat en bevordert ook onaangename gedrag zoals bedelen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *