Rhodesian Ridgeback: Nutrition Tips

By | Luty 7, 2015

Rhodesian Ridgeback: Nutrition Tips

De Rhodesian Ridgeback is een grote, sterke, atletische hond en een goede eter – die u bijzonderheden in het dieet van deze hond ras moet kijken, lees hier.

Der sportliche Rhodesian Ridgeback frisst seiner Größe entsprechend viel – Bild: Shutterstock / nancy dressel

In het dieet van een Rhodesian Ridgeback, is het belangrijk om de maat van alle dingen te vinden: hoeveel voedsel een hond dagelijks nodig heeft om een ​​atletische figuur te behouden, moet verschillen van hond regelen voor hond zijn, want het is sterk afhankelijk van de omgevingscondities, geslacht, gewicht en het activiteitenniveau van zijn.

De juiste hoeveelheid voedsel

Een natuurlijke atleet eet veel meer dan een Rhodesian Ridgeback, die kan benaderen het comfortabeler. Algemeen eet de Ridgeback veel – als te veel. Dus je moet absoluut een oogje houden op uw huisdier niet te zwaar en krijgt op deze trend met zowel de hoeveelheid voedsel, evenals een evenwichtige, gezonde en voedselkwaliteit te beteugelen.

Belangrijk: Voldoende levering van vloeibaar

Zorg ervoor dat hun viervoetige vrienden nemen van voldoende water, want vertegenwoordigers van dit ras de neiging om te weinig te drinken. Als de hond met droogvoer gevoerd, neemt hij nauwelijks vloeistof over het eten, dus een dieet met nat voer in de grote viervoeters met dorsale streep op de rug is meestal het betere alternatief. Bij warm weer kunt u proberen als uw hond zijn voedsel neemt, als je gaf een beetje water overheen. Dat het water kom dagelijks wordt gevuld met vers water, moet worden verleend.

Ontkennen bijzonderheden met de dierenarts

Opmerking: Bij jonge honden groeien, is het bijzonder belangrijk dat het levensmiddel de juiste combinatie voor een gezonde groei, ontwikkeling van botten en gewrichten.

De anders robuuste viervoeter neiging onjuiste voedingsproblemen later met het bewegingsapparaat. Zelfs wanneer oude of zieke viervoeters voedingsstoffen eis is vaak anders en is het best overeen met een dierenarts.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *