Promoot gaming met Cat Snacks

By | februari 18, 2015

Promoot gaming met Cat Snacks

Indoor katten houdt van afwisseling en werkgelegenheid. Echter, niet gemakkelijk te animeren om alle poes spelen. Als dreigt daarom verveling, is er een eenvoudige truc: Integreer Gewoon eens een paar snacks in het spel!

Vensterbank, verwarming Deck en Co zijn gezellig, maar van tijd tot tijd is ook een beetje van de beweging bekend gemaakt. Games zorgen dat uw gezellige huiskat is fysiek en mentaal beter benut en zijn leven een beetje meer gevarieerd en dus meer kat-vriendelijk. Met deze tips kunt u verleiden hun viervoetige gegarandeerd over de maan:

Tip 1: puzzelplezier gaat verder met het voedsel bal

Uw kitten is moeilijk om te stoppen bij het zien van Treats? Dan is een food bal misschien wel de maat van alle dingen, omdat je moet werken totdat het kitten behandelt heen en weer door de bal.

Verscheidenheid is niet alleen het spel, als je tussen de plaatsen Treats en droogvoer variëren. U kunt ook bepalen de grootte van de opening in de bal, of leg het voor haar kat tijden op uw kat veilig balkon.

Tip 2: trucs met Treats

Beg, de zetel, en Co:. Trein katten is niet gemakkelijk, maar niet onmogelijk, voor een smakelijke traktatie veel Samtpfoten bijna alles doen en er is een beloning indien succesvol, natuurlijk!

Om een ​​paar trucs oefenen bevordert de intelligentie van uw kat en kan niet te vervelen. Een paar ideeën voor dressuur katten zijn te vinden in boeken zoals deze hier .

 

Tip 3: Snacks twee keer zo groot: De Fummel board

Een onhandige poging boord is onder huiskatten toch de hit en de meeste kunnen bezighouden met het voor uren, zelfs als meester is verdwenen. Nog aantrekkelijker is de intelligentie speelgoed, toen een paar snacks zijn verborgen in hen.

De Fummel board is vooral leuk voor katten die alleen zijn een heleboel. Rust hem vlak voordat je naar je werk met een paar hapjes , en u kunt het plezier beginnen!

Tip # 4: De jacht op de traktatie

Voor het spel met hapjes vereist vaak geen grote extra’s: Om het jachtinstinct en de nieuwsgierigheid van de kat animeren, het is genoeg dat droog voedsel of traktaties gewoon gooien en tijd om de kat te jagen.

Hou ook puss kleine schuilplaats games waar haar instinct is vereist. Distribueren gewoon een paar hapjes op de vloer, de vensterbank of badrand en nu al is haar favoriete zoete hanteert een tijdje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *