Petfood zonder toevoegingen: biologisch voedsel voor katten

By | Luty 18, 2015

Petfood zonder toevoegingen: biologisch voedsel voor katten

Steeds meer petfood fabrikanten vandaag bieden biologische kwaliteit en zorgen ervoor dat katteneigenaren is een grote selectie van producten. Maar wat is nu precies onderscheidt de biologische voedingsmiddelen eigenlijk een normale voeding en het is de moeite waard om meer voor?

 

Bio-Futter für Katzen soll nicht nur hochwertig sein sondern auch gut schmecken — Bild: Shutterstock / Valerie Potapova

Een goed biologisch voedsel kost meer dan normaal voedsel – hoe hoger, natuurlijk, de eisen van de katteneigenaren. Het zou een groot deel van vlees en geen suiker of andere stoffen die het kitten vervuilen hebben. Er moet ook worden voorbereid huisdier vriendelijk en wreedheid-vrije, niet-allergeen – en de smaak Samtpfote niet in het minst.

Maar wat rassen beloven dat? We hebben gekeken naar een paar biologische voedingsproducten op het product.

1. Biologisch voedsel van Yarrah: dieet zonder dierproeven

Kattenvoer Yarrah is niet getest op dieren en met ingrediënten afkomstig uit biologische teelt. Het gehalte aan vlees is 37%, iets hoger dan in vele commerciële variëteiten die komen soms maar 4% vlees. Het eten is suikervrij en bevat voor de kat essentiële vitaminen, mineralen en taurine.

2. Almo Nature Bio Paté: Onbehandelde ingrediënten in premium kwaliteit

Almo Nature kattenvoer met de „oranje label” is gemaakt van 100% biologisch geteelde gecertificeerd en is vrij van chemische residuen en pesticiden. Op smaakstoffen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen weggelaten. Het voedsel wordt verrijkt met vitaminen en mineralen en luid voedertabel de kat behoeften van dit voer minder dan veel gewone variëteiten, die een beetje maakt voor de hogere prijs.

3. Best Nature kattenvoer in voedselkwaliteit

De Best Nature kattenvoer wordt verkocht in 200 gram blikjes en heeft een vlees van meer dan 60 procent. Kleurstoffen, smaakstoffen en lokstoffen te vinden in deze feed noch als ingrediënten die genetisch gemodificeerd zijn. De hoge kwaliteit en de voedingswaarde van de ingrediënten wordt verzekerd door de zachte bereidingsmethode en de koude vulling.

 

4. Defu Adult: droogvoer in biologische kwaliteit

Voor katteneigenaren die de voorkeur geven om hen te voeden droge voeding, is er een geschikt alternatief in biologische kwaliteit. De ingrediënten van organische droge voeding gemaakt van gecertificeerde biologische boerderijen en het gebrek aan suiker en smaakversterkers om ervoor te zorgen dat uw huis kat gezond blijft en in plaats van overgewicht schijnt met een mooie huid, gezonde tanden en fysieke fitheid.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *