Olie voor honden: Wat moet worden gevoed?

By | Luty 7, 2015

Olie voor honden: Wat moet worden gevoed?

Wie wil zijn hond geven aan olie voeden de huid, haar en het immuunsysteem iets goed doen, kunnen hun toevlucht nemen tot verschillende rassen – de beste in biologische kwaliteit. Welke rassen zijn over het algemeen goed verdragen door honden, klik hier.

Fischöle sind meist besonders beliebt bei Hunden – Bild: Shutterstock / DenisNata

Populaire en bewezen zijn verschillende visolie voor honden voeden. Met zijn hoge gehalte aan omega-3 vetzuren zijn gezond voor de huid en het haar van de hond die het cardiovasculaire systeem te ondersteunen en kan op diverse huidproblemen zoals roos en haaruitval hulp. De volgende rassen zijn geschikt voor honden .

Vis en plantaardige oliën voor honden

Zalm Olie is de klassieke oliën voor honden. Het is speciaal voor honden voor mensen, maar ook door vele petfood fabrikanten. Ook kabeljauw olie en levertraan olie kan worden gevoerd aan de hond. Daarnaast kunt u plantaardige oliën, zoals walnoot, lijnzaadolie, pompoenpitten, hennep of koolzaadolie te gebruiken. Saffloerolie, maïs en zonnebloemolie moet je niet wilt, of voeden slechts in zeer kleine hoeveelheden. Deze zijn volgens een Scandinavische studie, kan de ontwikkeling van kankercellen met regelmatige voeding bevorderen.

Tips voor de olie en voeding

Als u wilt hondenvoer te verrijken voor honden met speciaal beschikbare olie, moet de voeding aanbevelingen op de verpakking in acht. Als je regelmatig olie te nemen, moet je toevlucht nemen tot hoogwaardige, koudgeperste olie en meest gevarieerde tussen de mogelijke variëteiten, tenzij uw dierenarts adviseert het voortgezet voederen van een bepaald type.

Een theelepel wordt gegeven ongeveer elke twee tot drie dagen in de voeding moet een goed bedrag over te maken – ze spreken de individuele hoeveelheid voor uw viervoeter beste uit uw dierenarts als u niet zeker bent. Als u een olie van biologische kwaliteit te gebruiken – bijvoorbeeld van de gezondheid van voedsel op te slaan – je bent ook aan de veilige kant, die het bevat zo weinig vervuilende stoffen mogelijk.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *