Natvoer voor katten in de test

By | Luty 18, 2015

Natvoer voor katten in de test

Goed natvoer is zeer belangrijk voor een gezonde kattenvoer – helaas zijn er een heleboel zwarte schaap onder de in de handel verkrijgbare producten. Stiftung Warentest heeft onderzocht iets meer dan 30 variëteiten en onthult katteneigenaren, wat je moet kijken naar de keuze van voedsel in het bijzonder.

Wichtig für die Katzengesundheit: Ausgewogenes Katzenfutter – Bild: Shutterstock / Hasloo-Group-Production-Studio

Suiker in de ingrediënten, te laag gehalte aan vlees, slecht gebalanceerde voedingsstoffen composities en verkeerde voeding aanbevelingen op het blikje: Vele natte voedingsmiddelen zijn niet goed voor de gezondheid op lange termijn katten. Een blik op de lijst van ingrediënten is beslist noodzakelijk:

Evenwichtige ingrediënten compilatie: Helaas niet, natuurlijk,

Een goede en hoge kwaliteit kattenvoer moet een redelijke samenstelling van vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vezels, vetten, koolhydraten en aminozuren. 15 van 30 natvoer plaatsen werden ingenomen door de Stiftung Warentest onder de microscoop, heeft deze bewering niet aan. Op lange gevoed, zou leiden tot een tekort of een overmaat van bepaalde nutriënten, zodat het dier ziek kan worden.

Natte Voedsel: Zelfs valse voeden aanbevelingen kan je ziek maken

Veel voeding fabrikanten raden hun doses ook voor grote hoeveelheden voedsel voor uw dagelijkse behoeften. Katteneigenaren op vertrouwen en dan natuurlijk hun Stubentiger geen nee zeggen, als je iets meer kattenvoer beschikbaar zijn dan ze eigenlijk nodig hebben. Maar zelfs als een Moppelchen met pluizige vacht is zo schattig nog: Obesitas is zeer ongezond voor katten. Het kan gevaarlijk zijn katten ziekten zoals diabetes staat en is niet goed voor de delicate lichaamsbouw van onze huiskat: Gezamenlijke problemen komen vaak voor de lange termijn effecten van overgewicht. Lees de volledige recensie door Stiftung Warentest, zie hier .

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *