Natuurlijk Lekkende Feed kat: Wat te overwegen

By | Luty 10, 2015

Natuurlijk Lekkende Feed kat: Wat te overwegen

Voordat u een kat pagina’s regelmatig gewijd voeden, is het belangrijk om uit te vinden of de Samtpfote heeft echt geen huis. Alleen dan moet je namelijk te geven iets te eten.

Eine zugelaufene Katze sollten Sie nur unter bestimmten Bedingungen füttern – Bild: Shutterstock / Hasloo Group Production Studio

Veel Stubentiger maken in hun klaring breed excursies en wonen op het ook keer langer op één plek – vooral, natuurlijk, als ze er te komen, iets te eten. Aangezien het niet altijd in het belang van het recht van de kat eigenaar om zijn huisdier hebben eet ergens anders, moet je voorzichtig mee zijn, andere katten te voeden.

Natuurlijk Lekkende kat tijdens het voeden met kleine porties

Als u wilt dat een pagina gewijd kat die onverzorgd en duidelijk hongerigen te voeden hen ziet, niet overweldigen met te veel eten het. Vooral als ze niet lang hebben gegeten, hebben de neiging Katten voor ongezonde lussen. Geef haar liever meerdere kleine porties met een kleine afstand van elkaar, zodat de kleine verdwaalde hond kan wennen aan de reguliere inname van voedsel weer. Probeer voorzichtig hoeveel en welke kattenvoer tolereert haar Findelkätzchen en wennen aan het langzaam voor 2-5 kleine porties van gezonde voeding elke dag. Niet op slot is, zeker niet als het een vrouw, misschien ergens jongen zou hebben verborgen hun pagina’s gewijd kat.

Worden onderzocht bij de dierenarts

Als de kat ziet er dun en hulp nodig hebben, moet u de aanloop dier natuurlijk helpen. Naast het voeden, maar is ook essentieel om de zoektocht naar de eigenaar van de verloren dier.

Een kat waarvan de eigenaar, je kan gewoon niet vinden, en ziet er uitgehongerd en hulp nodig hebben, moet je denken aan een dierenarts. Ze regelt niet alleen op parasiet besmetting, verwonding en z

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *