Met een dieet transporteur – wanneer heeft het zin?

By | Luty 7, 2015

Met een dieet transporteur – wanneer heeft het zin?

Dieet is zieke en verzwakte honden met essentiële voedingsstoffen levering zonder belasting van hun metabolisme. Wanneer is het zinvol om voeding te voeden, willen we beschrijven in de volgende.

Verweigert der kranke Hund sein normales Futter, kann Schonkost helfen – Bild: Shutterstock / Francesco83

Zieken, ouderen, gewond of nabestaanden honden kunnen, onder vele andere symptomen ook last hebben van verlies van eetlust of indigestie. In overleg met de dierenarts , is het nu belangrijk met de juiste voeding om hen te helpen weer op de been. Vooral bij ziekten geassocieerd met diarree of braken, zachte voedsel is een belangrijke maatregel.

Voeding voor honden met spijsverteringsproblemen

Als viervoeters sterke diarree of braken lijden, de dierenarts ze meestal voorschrijven eerst een 24-uur durende honger dieet, tijdens welke daaraan moet alleen vers water te drinken. Daarna moet uw huisdier langzaam wennen aan vast voedsel. Dit moet gemakkelijk te verteren zijn, bevatten weinig vet, en zonder zout, specerijen en andere onverteerbare additieven.

In kleine porties gevoed aan de speciaal voer de hond met belangrijke voedingsstoffen levering zonder belasting van zijn spijsverteringskanaal en helpen snel dat hij het beter doet.

Zieke honden te voeren met voedsel

Zelfs met andere gezondheidsproblemen, de dierenarts adviseert vaak voedsel dat je koopt in dierenwinkels of koken voor zichzelf kan. Het herstellen van uw hond, bijvoorbeeld van een operatie of een ernstig letsel, geeft hem de lichte voering de nodige energie reserves en helpt het lichaam om zich te vernieuwen.

Wanneer honden als gevolg van ouderdom, na een schok of een plotselinge verandering in de omstandigheden last van anorexia, het is ook het proberen waard haar gebruikt met dieet terug naar de inbeslagneming en om hen te helpen om beterschap te krijgen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *