Melk voor Stubentiger: Tips voor katten gewoon genieten

By | Luty 18, 2015

Melk voor Stubentiger: Tips voor katten gewoon genieten

Bijna alle katten houden van melk als een snack en het is een welkome en populaire variëteit. Wie wil zijn kat maken nu en dan een vreugde zo is, moet je binnenkomt, maar alleen speciale kat melk en goede aandacht aan de dosering en ingrediënten.

Normale melk is niet gezond voor onze harige vrienden, zelfs als ze nog steeds graag te drinken. Gelukkig maken ze producten die zijn speciaal gemaakt voor katten dat het drinken van melk is nog steeds mogelijk, maar u alleen als een snack moet worden gegeven tussen. Dan moet je nog oppassen voor:

1. Cat Milk: Lactose Verminderde acceptabel voor Stubentiger

Voor volwassen katten lactose in de normale melk onverteerbaar onverenigbaar up. Speciale kat melk is daarom niet alleen romig en lekker, maar ook lactose-gereduceerd. Speciale rassen in kleine, kat en grote porties, kunt u online bestellen en kopen in drogisterijen, dierenwinkels en vele supermarkten.

 

2. Als een gezonde snack: Met additieven

Die wil zijn kitten iets goeds te doen, kan worden toegevoegd om hem te voeden met kat melk vitaminen en essentiële voedingsstoffen. Producten zoals Cativia-kat melk verrijkt met taurine, biotine en diverse vitaminen en moet niet alleen het verbeteren van de vochtbalans van de kat, maar ook ondersteuning van de spijsvertering en het immuunsysteem.

 

3. Speciale melk voor de kleintjes

Wie zal een wees kitten verhogen met de fles, heeft een veeleisende en verantwoordelijke taak. Voor de behoeften van de jongste kinderen is speciale kat melk voor kittens aangeraakt voeden je in overleg met de dierenarts regelmatig door flacon zodat de viervoeter blijft gezond en snel groot en sterk. Ook verkrijgbaar als voedingssupplement voor katten dergelijk product kan worden gebruikt.

4. Belangrijk bij katten melk: geniet met mate

Veel van onze pluizige huisdieren zijn moeilijk te stoppen wanneer een kom met melk zien. Een kleine portie van ongeveer 50 ml in tussen, maar genoeg voor volwassen katten volledig, omdat katten melk is een snack, geen vervanging voor water. Vooral als de producten bevatten suiker, zij dan vet. De exacte dosering aanbeveling is te vinden op de verpakking van het product.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *