Maak kattenvoer zelf: Vis Recepten

By | Luty 18, 2015

Maak kattenvoer zelf: Vis Recepten

Als u wilt kattenvoer zelf te maken, heeft vele mogelijkheden. Vis recepten zijn lekker en gezond voor uw kat vriend. Hier hebben we een aantal ideeën voor u verzameld en u vertellen hoe ze te bereiden.

Fischrezepte eignen sich prima zum Selbermachen von Katzenfutter – Bild: Shutterstock / saiko3p

In plaats van het dienen van de industriële verwerkte voedingsmiddelen, u wilt make kattenvoer zelf ? Over deze vis recepten, uw Stubentiger bijzonder tevreden. First things first: In alle maaltijden die je voor te bereiden voor uw kat met vis, moet je de botten te verwijderen. Zelfs bij zeer kleine Grätchen uw huisdier kwaad kan stikken.

Vis Recepten: Deze zijn geschikt voor katten

Een van de meest populaire vis recepten bestaat uit een heerlijke filet. In ruil daarvoor, makreel of forel zijn. Onderzoekt de stukken precies op botten en prak ze met een vork. Er zijn ook twee geschilde aardappelen, je het mengen met yoghurt tot pulp. Tot slot kunt u nog steeds voeg een theelepel havermout – gedaan de meest voedzame en heerlijke maaltijd voor een goede afweer .

Cook kattenvoer zelf: Tips voor vissen fans

Recepten met gekookte vis zijn ook geschikt als je wilt kattenvoer zelf te maken. Cook bijvoorbeeld 200 gram vis in het water en meng het daarna met een kwart kopje gekookte rijst en een theelepel boter. Tip: Als het geheel is te droog, voeg een beetje kookvocht om los toegevoegd.

U kunt ook vis te mengen als je wilt om uw kat te dienen een speciale traktatie: Neem elk ongeveer 100 gram zalm en forel filets en meng met 50 gram gekookte rijst. Hiervoor kunt u ongeveer 20 gram broccoli en een theelepel voedingsgist geven. Een theelepel plantaardige olie zorgt voor de nodige flexibiliteit.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *