Maak hondenvoer zelf: recepten met aardappelen

By | Luty 7, 2015

Maak hondenvoer zelf: recepten met aardappelen

Om uw viervoeter blijft gezond en gelukkig, evenwichtig, huisdier-vriendelijke voeding is belangrijk. Als u hondenvoer zelf te maken, kan je voorbereiden op bijvoorbeeld grote recepten met aardappelen. De vulling je op en kan prachtig zijn.

Dieser Schäferhund liebt sein Hundefutter mit Kartoffeln – Bild: Shutterstock / Monika Wisniewska

Echter, moet je kijken naar recepten met aardappelen als hondenvoer nooit verwerken rauwe knollen. Alleen gekookte aardappelen kan de hond kom voeren. Voor mensen rauwe aardappelen zijn ook onverenigbaar. Bovendien is het het beste om de aardappel gerechten voor uw viervoeter met vlees te verfijnen en toe andere groenten of eieren. Dus je kunt uitgebalanceerde, veelzijdige hond voedsel zelf te maken.

Lamsvlees en aardappel stoofpot met rode biet

Het lam en aardappel stoofpot is relatief dun, dus het honden ook met obesitas kan proeven. De voorbereiding is heel simpel en als je iets meer zelf te doen, kun je zelfs eten. Voor de hond voedsel echter, is het belangrijk dat u niet zout of specerijen toe te voegen.

Snij 500 gram lamsvlees, drie melige, geschilde aardappelen en een voorgekookte rode biet in kleine stukjes. Voer de aardappelen met het vlees in een pot en giet ongeveer een liter water toegevoegd. Dan koken de hele zaak en laat het 20 minuten sudderen op een matig vuur. Giet het overtollige water en roer de stoofpot met rode biet stukken.

Maak hondenvoer recept voor fijnproevers zichzelf

Honden houden van worst en puree, samen met het is voor hen niet alleen een traktatie, maar een volledig menu. Dit hondenvoer kan gemakkelijk zelf doen, maar niet voor mollige huisdieren.

Schil 3-4 middelgrote bloemige aardappelen, snijd ze klein en kook ze gedurende 20 minuten in het water. Pureer samen met een theelepel boter en 500 ml melk tot puree en meng 200 gram fijne leverworst onder.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *