Maak hondenvoer zelf: Dit is belangrijk

By | februari 7, 2015

Maak hondenvoer zelf: Dit is belangrijk

Wat je motivatie, je wilt om het voedsel te bereiden voor uw hond jezelf: Als u wilt om jezelf hondenvoer, moet u overwegen een paar belangrijke regels en tips. Omdat niet elke eten is goed, zelfs getolereerd voor uw huisdier.

Hundefutter selber machen: Die Vielfalt macht's – Bild: Shutterstock / Africa Studio

Uw viervoeter kampt met voedselallergie of je wilt dat hij met hondenvoer zonder dierproeven feed? Een goede tip: maak hondenvoer zelf. Voor, zodat u kunt zelf bepalen wat uw huisdier eet – en in welke hoeveelheden. Conventionele voedsel wordt vaak verrijkt met goedkope vulstoffen – meestal in de vorm van koolhydraten. hondenvoer zonder maïs voor de meeste hond-vriendelijk en gezonder.

Hint: maak hondenvoer zelf

Dus als je wilt hondenvoer zelf te maken, is de selectie en distributie juiste hoeveelheid ingrediënten, de alfa en omega honden zijn alleseters – dat wil zeggen, ze kunnen bijna alle voedingsmiddelen goed verdragen, zoals wij mensen ook aan ons. Belangrijk: Natuurlijk zijn er hier uitzonderingen. Koemelk is niet geschikt voor huisdieren, want het bevatte lactose. Ook sterke specerijen zijn niet goed voor je hond. Dus als je wilt om samen te koken voor u en uw trouwe viervoeter, kun je dat perfect doen. Het is alleen belangrijk dat je niet Spice up van de voeding voor uw hond.

Dit is belangrijk voor verse diervoeding

In principe kunt u alle soorten gebruik van vlees, als je hond voedsel zelf te maken. Voorwaarde, natuurlijk, je hond kan alles verdragen. Ook vis is zeer gezond voor honden – vooral vanwege de gezonde vetzuren. Vlees of vis moeten de basis vormen voor uw zelfgemaakte hondenvoer zijn. Natuurlijk, maar omvat ook andere gezonde voedingsmiddelen in het voedsel: Eieren zijn goede tips als een bron van eiwitten, groenten en fruit – bij voorkeur gekookte kort – leveren belangrijke vitamines en vezels.

One thought on “Maak hondenvoer zelf: Dit is belangrijk

  1. Roos

    Kan je je hond ook fruit geven?
    En zijn deze brokken in plaats van de officiële brokken?

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *