Koop drinkfontein voor uw kat

By | Luty 18, 2015

Koop drinkfontein voor uw kat

Als u het gevoel dat uw huis kat te weinig drinkt, moet u overwegen het kopen van een drinkfontein voor katten. Dit komt met een heel simpel idee: Hij probeert het natuurlijk drinkgedrag van uw kat animeren met stromend water.Fließend Wasser aus dem Trinkbrunnen für Ihre Katze — Bild: (CC) Flickr: aprillynn77

Een optimale hydratatie is zeer belangrijk voor de gezondheid van een kat . Ondanks alle katten drinken helaas vaak te weinig. De waterbak met stille water uitwisseling vele tijgers gewoon oninteressant. Speciaal voor katten die niet veel speling en droogvoer get kan een gevaar voor de gezondheid snel zijn. Dus om een drinkfontein kopen voor uw kat het proberen waard, als het gaat om het drinken van luie katten te anmieren om meer te drinken. Drinken fonteinen kunnen worden gekocht in de winkels en bij online postorderbedrijven en heerlijk dus uitgerust voor de volgende hete zomer. Hier willen we een aantal modellen te presenteren.

Drinkfontein voor uw kat keramische

Keramische drinkfontein voor katten

Deze fontein heeft een inhoud van 1,5 liter en een laag stroomverbruik. Want het is gemakkelijk schoon te maken, het is erg handig in gebruik en loopt zeer rustig, zodat u en uw kat zal niet het gevoel verstoord door het.

 

Indoor fonteinen Sevilla

De indoor fontein „Sevilla” is multifunctioneel en kan dus worden gebruikt voor huisdieren. In dit geval moet je het niet gebruiken met geurende oliën, maar alleen vullen met vers water.

 

 

Goedkope drinkfontein voor katten

Catit Water Fountain

Dit model is geschikt met drie liter voor verschillende dieren en kleine honden. De reinigingsfilters afzonderlijk verwisselbaar en verkrijgbaar. Het pakket bevat ook een etensbak is opgenomen, zodat geen wensen open blijven.

 

 

Catit Small Water Fountain

Dit kleine fontein is niet alleen goedkoop, maar ook eenvoudig te vullen en gemakkelijk te reinigen. Een power management systeem houdt het energieverbruik laag is en, met de multi-stage filtering voor een hoge drinken comfort voor uw kat.

 

 

Comfortabele modellen

Drinkwell Platinum Pet Fountain

Deze kat fontein zorgt voor comfort voor de kat en zijn eigenaar. Het heeft een verstelbare waterstroom kracht en is zeer veilig dankzij de rubberen voetjes. Bovendien, de put een glijbaan kan worden vermeden door spatten en kan in de vaatwasmachine worden gereinigd.

 

 

PetSafe Pet Fountain

De „PetSafe Pet Fountain ‚is gemakkelijk te dragen met een gewicht van 1,2 kg van A naar B. Het biedt een gratis waterval van ongeveer 12,5 cm, zodat het water wordt verrijkt voor de poes met extra zuurstof. Het geruis van de fontein is de kat bieden een bijzondere stimulans om te drinken.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *