Koken kat voedsel zelf: Heerlijk met pluimvee

By | Luty 18, 2015

Koken kat voedsel zelf: Heerlijk met pluimvee

Met pluimvee maaltijd voor uw kat vriend slaagt gegarandeerd. Als u wilt kattenvoer zelf te koken, maar probeer deze recepten. Uw kat zal blij zijn gegarandeerd.

Mit Geflügel lassen sich leckere Rezepte für Katzenfutter kochen – Bild: Shutterstock / Master L

Met pluimvee kan zijn heerlijke recepten voor kattenvoer koken – Foto: Shutterstock / Master L

Kalkoen, kip en Co zijn een uitstekende uitvalsbasis als u kattenvoer om zelf te koken. Met pluimvee kunnen vele heerlijke recepten voor uw Stubentiger implementeren. Een goed idee wordt versnipperd kalkoen: Neem het een kalkoen schnitzel – het beste is om een ​​100 tot 150 gram te gebruiken zware – en snijd deze in kleine stukjes. Meng 50 gram gekookte rijst toe en roer tot twee eetlepels crème fraîche hieronder.

Recepten met kip voor katten

Er zijn ook andere smakelijke recepten met kip, als je wilt kattenvoer zelf koken. Voor de toepassing van dieet Barf U kunt bijvoorbeeld ook rauw vlees te voeden. Voor een dergelijke maaltijd, neem 200 gram vlees rauwe kalkoen en voeg twee eetlepels water doordrenkte havermout toegevoegd. Drie eetlepels wortel pulp en 20 gram lever kalkoen voegt net dat beetje extra smaak voor uw kat vriend.

Cook kattenvoer zelf: meer ideeën

Zelfs met kip kun je toveren overheerlijke voor uw kat. Neem, bijvoorbeeld 100 gram kipfilet en twee eieren. Kook het vlees toe en kook de eieren. Snijd vervolgens zowel in kleine stukjes en meng twee blikjes tomaten en sommige onder yoghurt. Meng alles tot een pasta-achtige consistentie resultaten die overeenkomen met uw kat vriend is gegarandeerd om te proeven.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *