Koken hondenvoer zelf: Lekker met rijst

By | februari 7, 2015

Koken hondenvoer zelf: Lekker met rijst

Als u hondenvoer om zelf te koken, moet u ervoor zorgen dat uw hond krijgt een gevarieerde voeding en evenwichtig. Een van de bronnen van eiwitten, zoals vlees en vis, dan kunt u ook rijst toe te voegen als een aanvulling. Hier zijn twee recepten voor.

Achten Sie bei Ihrem Hund auf eine ausgewogene, gesunde Ernährung – Bild: Shutterstock / Fly_dragonfly

Als uw hond heeft, bijvoorbeeld een feed allergie of een stofwisselingsstoornis en dus niet kunnen verdragen van bepaalde voedingsmiddelen, is het voordelig om hondenvoer zelf koken. Wij bieden de volgende twee recepten met rijst vóór, kunt u gemakkelijk koken.

Hondenvoer met runder long en rijst

Voor dit gerecht kunt u 250 gram rundvlees long, 125 gram rondkorrelige rijst, een wortel en een banaan, een appel zonder klokhuis en olijfolie nodig. Het bedrag dat u moet afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw hond s variëren. Snijd de eerste runderlong in honden-en kleinbedrijf stukken. Laat het koken twintig minuten het vlees samen met de korte korrel rijst in 250 ml water.

Hak de wortel, banaan en appel met behulp van een blender en meng alles door elkaar met een eetlepel olijfolie. Vervolgens het mengsel met runderlong en rijst mengen u. Als het voedsel is afgekoeld, kunt u dit heerlijke gerecht wordt doorgevoerd aan uw hond.

Recept voor kipfilet met bruine rijst

Om dit gerecht te bereiden, moet je 250 gram kipfilet, 200 gram volkoren rijst, elk één wortel en courgette, beendermeel en olie. Dit gerecht is geschikt voor een middelgrote hond met een gewicht van ongeveer 25 kilogram. Heeft u een kleine of grote hond, moet u het bedrag van de ingrediënten aan te passen. Koken eerste full-grain rijst. Snijd waarin de kipfilet in reepjes en bak ze in olijfolie.

Hak de wortelen en courgette in kleine stukjes en bak de groenten met de kipfilet. Voer vervolgens de rijst toe en meng alle ingrediënten met toegevoegde beendermeel. Laat afkoelen en klaar is de huisgemaakte hondenvoer. Als je niet zeker weet of je hond tolereert de rechter beschreven, moet u uw Fellnase en kosten slechts een klein gedeelte eerste consult in termen van ingrediënten uit uw dierenarts.

One thought on “Koken hondenvoer zelf: Lekker met rijst

  1. mieke nuijts

    hallo ik wil over enkele weken een nieuw gezinslid erbij een rottweiler pup , mijn vorige rottweiler is gestorven aan kanker nadat we anderhalf jaar alles hebben gedaan voor haar ook kwa voeding hoe kan ik het eten voor mijn rottweiler pup het best zelf maken en wat moet ik toevoegen aan vitamine ..groetjes mieke

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *