Kattenvoer voor kittens: Je moet baseren

By | februari 18, 2015

Kattenvoer voor kittens: Je moet baseren

Met de juiste voeding voor katten kan niet vroeg genoeg beginnen. Goed kattenvoer voor kittens is de basis voor een gezond en lang leven katten. Op deze belangrijke tips voor na de moedermelk die je moet zoeken.

Katzenfutter für Kitten: Achten Sie auf eine langsame Umstellung — Bild: Shutterstock / Simone van den Berg

Normaal gesproken is de handeling van het zuigen je kittens te verminderen in de vierde week van het leven aan ongeveer zeven per dag. Op dit moment kunt u – verandering in “vaste” food – afhankelijk van de fysieke conditie van moeder en jonge kat, natuurlijk altijd.

Mush als kattenvoer voor kittens

Ideaal voor het begin is Breinahrung. Meng in de verhouding 1: 2 Kitten grootbrengen melk of room met warm water en verrijken deze met haver of rijst modder. U kunt ook voeden sommige geschoren vlees, kip of passiertes blikjes van voedsel. Zorg ervoor dat u altijd verdunnen de feed met warm water. Een beetje variatie helemaal niet schadelijk voor het kattenvoer voor kittens weg.

Ondersteunen u bij het wennen aan

Jonge katten zijn niet helemaal naar beneden gewend zijn op zoek naar eten, zoals ze altijd al getekend met opgeheven hoofd. Run je kitten dus zoom patiënt om te eten in de nieuwe manier. Tip: Houd een lepel met voedsel voordat de kittens neus en voer deze vervolgens te vertragen, zodat de katten hoofd moeten volgen.

Energie en vocht stijgt

Op de leeftijd van tien tot twaalf weken van energie, eiwitten en vitamine behoeften van kleine kitten is zeer hoog. Tot op dit moment, moet u uw jonge katten vragen rond de klok voedsel beschikbaar. Dan kan je vanaf de eerste vijf, drie maaltijden per dag. Toegang tot de nieuwste vanaf de twaalfde week voor verse of speciale kattenvoer voor kittens uit het blik.

Ideaal om te mengen deze twee, meestal omdat ze kunnen afzien van mineralen en vitamine toevoeging is. Kattenvoer voor kittens moet altijd vochtig genoeg zijn – een pure dieet van droog voedsel niet voldoet aan de dagelijkse behoefte aan water van uw kinderen. Gelieve ook altijd op het leveren van permanente zoet water, bijvoorbeeld een drinkfontein voor uw kat .

Besteed aandacht aan de seksuele rijpheid van de kittens

De meeste rassen geslachtsrijp op de leeftijd van zes tot acht maanden. Vinden van de beste van het ras van uw kat – afhankelijk van het ras, het kan natuurlijk ook vroeger of later het geval zijn. Vanaf dat moment, het moment van de pap en de bouw voedsel over, en kan het voer komen voor de grote katten op het bord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *