Kattengras helpt de spijsvertering

By | februari 18, 2015

Kattengras helpt de spijsvertering

Kat gras is een goede aanvulling op de reguliere voeding speciaal voor katten. Het stimuleert de spijsvertering en faciliteert de uitwisseling tijgers op deze manier om zich te ontdoen van het haar weer genomen in de verzorging. Er zijn verschillende soorten en niet elk geschikt zijn voor uw kat vriend.Katzengras unterstützt die Verdauung – Foto: Shutterstock / Discovod

Kat gras als voedingssupplement

Als katten zijn niet alleen slapen, verzorgen van een van haar favoriete bezigheden. Dit beëindigt vaak één en ander te veel haar in het spijsverteringskanaal, hetgeen verstoppingen kunnen veroorzaken in zulke grote hoeveelheden veroorzaken. Vrijlating gevangenen daarom graag knabbelen op gras bladen. Dit stimuleert de spijsvertering en helpt bij het weer stikken uit het plukje haar. Uw indoor kat, kunt u vragen om hiervoor de juiste kat gras beschikbaar, die u hier kunt vinden – het mag niet door te geven giftige kamerplanten.

Hulp bij de spijsvertering in verschillende variëteiten

Kat gras is eigenlijk niet hetzelfde kat gras. Als u wilt uw spijsvertering faciliteit Tijgers helpen op de sprongen, zal je meestal een mix van verschillende soorten gras. Vaak bent met het Cyprus gras, groen lelie en verschillende granen.

Cyprus gras voor katten, echter niet zonder gevaar, want het is zeer scherp. Uw favoriete kon snel gekwetst door de mond of keel. Ook spin planten hebben een duidelijk nadeel omdat ze kunnen opnemen en opslaan verontreinigende stoffen uit de lucht. Als de plant, bijvoorbeeld in contact met nicotine, neem kat het vervolgens geconcentreerd neurotoxine met de groene voedingssupplementen. Als een tip, het is daarom aan te raden om de kat gras zelf te planten – zodat u alleen grassen die echt te krijgen van uw huisdier kan groeien. Kies best bijzonder zachte grassen en onbehandeld tuingrond.

One thought on “Kattengras helpt de spijsvertering

  1. Dayenne

    Kijk AUB uit met het gebruik van kattengras!

    Hier een kat die 2 dagen bij de dierenarts heeft moeten doorbrengen omdat een scherpe spriet een haarvaatje kapot heeft gemaakt. Het bloed heeft zich een aantal dagen opgehoopt in haar maag wat vervolgens uitgebraakt werd.

    Absoluut geen pretje om dat in huis aan te treffen!!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *