Katten kunnen yoghurt eten?

By | Luty 10, 2015

Katten kunnen yoghurt eten?

De meeste katten houden van yoghurt, maar ze kan het te eten? Zolang uw Fellnase krijgen vooral kwaliteit vlees eten is van en zich te verzetten tegen alles wat tegen de traktatie.

Mmmh, lecker! Katzen lieben Joghurt – Bild: Shutterstock / Krivitsky Vladimir

Calcium, eiwitten en vitaminen yoghurt zelfs gezond voor katten en melkzuurbacteriën in het een positief effect op het feline darmflora hebben. Als je een paar basisregels te houden bij katten voeding, kunt u af en toe verwen uw kat vriend de delicatesse.

Ja yoghurt, melk geen

Katten zijn alleen toegestaan ​​dus eet yoghurt, want het bevat bijna geen lactose. Dit is meestal niet tolereren de poes en reageren met diarree en andere problemen met de spijsvertering na koemelk hebben gedronken. Je moet een aangeboren lactose-intolerantie te spreken. In yoghurt maar werd het lactose in het fermentatieproces verminderd.

Uw Fellnase mag alleen yoghurt zonder toevoegingen genieten. Als u wilt om de voorsprong veilig, maken de natuurlijke yoghurt van UHT-melk en speciale melkzuurbacteriën culturen in de yoghurt maker zelf geleden. Dan is hij geschikt voor katten toch. Laat uw kat vriend maar snacken niet meer dan 1-2 eetlepels per dag bij kamertemperatuur. Te veel van het goede zij niet verdragen.

Katten zijn voornamelijk carnivoren

Wel moet de voeding met yoghurt bij katten de uitzondering, niet de regel. Voor de Stubentiger zijn vooral vleeseters en moeten daarom in de eerste plaats van vlees te worden gevoed. De hoogwaardige bereide gerechten zijn meestal alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde kat.

Vooral het aminozuur taurine essentieel voor de kuikens, omdat ze niet eens kunnen vormen. Deze voedingsstof is voornamelijk te vinden in vlees, zodat de kat kan niet meer zonder. Nu en dan een lepel yoghurt als een delicatesse spinnen fijnproevers maar niet versmaden vastberaden.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *