Katten kunnen fruit te eten?

By | Luty 10, 2015

Katten kunnen fruit te eten?

Als carnivoren, de meeste hebben katten hebben natuurlijk weinig interesse in fruit. Als uw huiskat is een uitzondering en af en toe graag ruim van een stukje banaan of appel te krijgen, maar dit is niet slecht omdat het meestal geen pijn doet.

Sind Erdbeeren und andere Obstsorten als Katzensnacks geeignet? – Shutterstock / Eugene Sergeev

Als katten eet wat fruit, die helemaal niet onnatuurlijk. In het wild zouden ze voeden muizen en andere kleine dieren op hun prooi tussen kleine porties fruit nemen, groenten of planten. Het feit dat het hen geen pijn doet, kan er ook worden overgedragen aan haar leven als huiskat.

Fruit voor Cats: In kleine hoeveelheden in orde

Fruit kan katten voorzien van vele belangrijke vitaminen. Toch is het niet geschikt voor de dagelijkse voeding, want bevat eenvoudigweg te veel suiker. Als een kleine snack en als een aanvulling in droogvoer of natte – voedingsmiddelen kunnen proeven tussen een verscheidenheid en een extra dosis vitaminen aanbod. Maar het is belangrijk dat het voederen van fruit neemt geen eigen risico – omdat de kat is het hoofdvoedsel en vlees resten.

Hoe de snack te beheren

Als uw huisdier graag fruit zoals is voor een kleine snack normaal geen bezwaar. De vrucht moet worden in kleine stukjes, worden pitloze gevoed goed gerijpt en gewassen. Geïnjecteerd, behandeld fruit doet Stube tijgers zo weinig goed als ons mensen, waarom vruchten zijn de betere keuze in organische vorm. Gedroogd fruit moet worden gegeven zonder suiker en ungeschwefelt.

Je moet voorzichtig zijn met rozijnen en druiven noodzakelijk zijn, omdat deze vruchten onverenigbaar zijn voor veel Fellnasen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *