Kat speelgoed voor het vullen met snacks

By | Luty 18, 2015

Kat speelgoed voor het vullen met snacks

Spelen is leuk, vooral als het pop uit een paar snacks voor uw kat! Speelgoed worden geïntegreerd in de droge voeding of traktaties, er zijn vele variaties, dus het wordt nooit saai.

1. De Snack Ball: Doet katje snel en verkoopt verveling

De Snack Ball is zeer makkelijk te gebruiken. Doe wat droogvoer of wat snacks in de instelbare opening van de bal en plaats uw kat vriend je nieuwe speeltje uit. U zal hebben om het rond en trekken aan de traktaties te krijgen en hebben dus veilig om te doen voor een tijdje te duwen!

 

2. Werkgelegenheid voor katten Home Alone: ​​The Labyrinth-feed

Niet alleen wanneer Stubentiger alleen thuis zijn, maakt uw lastig spelen met het eten doolhof plezier. Net op dit moment, het is een goede remedie voor verveling en roept de kat uit opnieuw en opnieuw, want om de snacks te krijgen in de doolhof is niet zo gemakkelijk.

 

3. skill game met diverse spel modules

Deze vaardigheid spel maakt katten vanaf de leeftijd van drie maanden van plezier en is ook zeer geschikt om te gaan met zieke of oudere dieren die de voorkeur geven aan een wat rustiger spelen. Het heeft vijf verschillende speeltjes die een beroep op de verschillende betekenissen van katten. Saai is het ook met dit speeltje niet!

 

4. Droogbouw: plezier verder met het tunnelsysteem

Deze kat speelgoed heet tunnel feeder en biedt een creatieve manier om uw huisdier met droog voedsel te voorzien, zonder dat hetzelfde eet alles tegelijk. Vul een beetje droog voedsel in de container boven het speelgoed zodat deze wordt verspreid in de verschillende tunnels en de kat met voedsel jacht beginnen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *