Is koren in hondenvoer ongezond?

By | Luty 7, 2015

Is koren in hondenvoer ongezond?

Honden zijn carnivoren. Niettemin is een bepaald deel van graan in hondenvoer is standaard voor vele decennia. Is het ongezond voor je favoriet? Niet noodzakelijk.

Getreide im Hundefutter: Gesund oder nicht? — Bild: Shutterstock / Kevin Duffy

Granen in industrieel geproduceerde hondenvoer is niets ongewoons. Maar veel hondenbezitters zich af of een dergelijk dieet op de lange termijn is niet ongezond voor je hond. Tot slot, honden zijn niet herbivoren. Zeer zelden bij honden met een gevoelige spijsvertering eigenlijk onverenigbaarheden wanneer ze nodig hebben om te veel graan te verteren in het dieet.

Vooral bij honden met diabetes u moet vermijden om granen bevattend dieet. En, natuurlijk, is een belangrijk ingrediënt voor vlees uitgebalanceerd hondenvoer.

Veilig: cereal in hondenvoer

Niettemin algemeen ongezond graan is niet in het hondenvoer. Sommige hondenbezitters zijn bezorgd dat er te veel graan allergieën in uw viervoeter in het dieet zou kunnen leiden. Terwijl allergieën tarwe-eiwitten komen ook bij honden – maar niet vaker dan allergieën voor andere eiwitten, zoals vlees of eieren.

Vaak wordt aangenomen dat graan veroorzaakt problemen met de spijsvertering bij dieren in het hondenvoer. Eigenlijk is het tegenovergestelde het geval: Honden zijn ook erg goed in het ontleden van de koolhydraat zetmeel in het graan en zet hem in energie.

Granen in hondenvoer is eigenlijk heel waardevol voor onze trouwe metgezel – als een aanvullende bron van energie. In tegenstelling tot katten, kan het spijsverteringsstelsel van honden aan te passen aan extra sterke rijke feed. De reden is dat honden in de natuur koolhydraten zou nemen in deze vorm te zijn.

Enerzijds al wolven hun prooi met de inhoud plantaardige maag gegeten – en Aldus genomen regelmatig graangewas is. Anderzijds hebben honden aangepast aan de voedingsgewoonten van de mensen tijdens acclimatisering. Daarom is een bepaald deel van graan niet ongewoon in het voedsel voor hen.

Ongezonde: Het identificeren van Bad Dog Food

ForageAgriaffaires zonder graan voor honden zijn in de mode. Maar honden te eten alleen vlees niet geschikt is voor de soort en zelfs leiden tot voedingstekorten. Een evenwichtige samenstelling van het voer is van cruciaal belang.

Ongezond het aandeel van koolhydraten in het dieet zou meer dan 60 procent zijn. Nauwelijks fabrikant zou de dagelijkse dosis bij de hond voedsel graan stijging te verminderen, zodat de dieren die ze niet langer getolereerd.

Als je jezelf wilt overtuigen, dan vergelijken met de respectieve bedragen van de ingrediënten in de doos-feed: Een groot deel van de eiwitten spreekt voor veel vlees in het dieet. Droogvoer bevat gewoonlijk ongeveer 28 procent eiwit, ingeblikt voedsel rond 45 procent. Veel koolhydraten betekent meestal meer graan of aardappelen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *