Hondenvoer zonder maïs als een gezond alternatief?

By | Luty 7, 2015

Hondenvoer zonder maïs als een gezond alternatief?

Koolhydraten met mate is niet per se ongezond voor je hond, maar er zijn ook een selectie van hondenvoer zonder maïs. Wat u moet weten over het alternatief voor rijke voeding zetmeel, klik hier.

Hundefutter ohne Getreide als gesunde Alternative – Bild: Shutterstock / Jaromir Chalabala

Wat de hond voeding betreft, moet je in de eerste plaats naar de individuele behoeften van uw hond. Hondenvoer zonder maïs kan een gezond alternatief voor conventionele voedsel voor sommige dieren volledig te zijn. Koolhydraten in kleine hoeveelheden hem absoluut niet te kwetsen, te veel van het daar is. In de klassieke voedsel – alleen in een gunstiger – soms tot 90 procent koolhydraten bevatten, meestal in de vorm van graan.

Koolhydraten schade aan de hond?

Honden algemeen alleseters, kunnen ze een zekere hoeveelheid graan zo grondig exploiteren. Veel voedsel fabrikanten gebruiken het, maar vooral als een goedkoop vulmiddel. Hoge kwaliteit vlees natuurlijk duurder dan goedkope koolhydraten in de vorm van korrels. hondenvoer zonder maïs kan dus worden beschouwd als een beter alternatief voor conventionele voedingsmiddelen. Vooral als uw hond is gevoelig voor voedselallergie of is over het algemeen gevoelig is, moet je afstand doen van de ingrediënten van het voedsel nacht. Een kleine hoeveelheid koolhydraten kan bieden diversiteit, maken een te grote contrast ziek.

Hondenvoer zonder maïs: Tips

Op zoek naar de juiste voeding voor uw hond, moet u nog steeds aandacht besteden aan een paar andere dingen. Smaakversterkers zoals glutamaat en conserveermiddelen kunnen ook schadelijk. Een manier om deze problemen te analyseren uit de weg, de Barfen . Het wordt alleen vers vlees naar de hond te voeden in plaats van conventionele voeding. Vis, groente en fruit moet echter ook in zekere mate af van de evenwichtige voeding.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *