Hondenvoer zonder dierproeven: Je moet baseren

By | Luty 7, 2015

Hondenvoer zonder dierproeven: Je moet baseren

Niet alleen in onze voeding, moeten we aandacht besteden aan duurzame productie en herkomst van voedsel – hondenvoer zonder dierproeven moet een prioriteit voor elke dierenvriend zijn. Sommige merken vertrouwen op puur biologische ingrediënten. Met deze tips en trucs weet je hen.

Für Hundefutter ohne Tierversuche müssen keine Tiere leiden – Bild: Shutterstock / atiger

De voeding van uw huisdier is een belangrijk aspect – ook in termen van gezondheid. Hondenvoer zonder dierproeven en vlees afkomstig uit de biologische veeteelt, bijvoorbeeld, is belangrijk, zowel om ethische redenen – die heeft een huisdier zelf, zou natuurlijk niet zeggen dat andere dieren lijden voor zijn eten en moest twijfelachtige experimenten in het laboratorium onder ongunstige omstandigheden te doorstaan. Anderzijds, zuiver biologisch voeder is natuurlijk gezonder want deze bevat geen of minder kunstmatige conserveringsmiddelen of lokstoffen en andere schadelijke stoffen.

Tips voor duurzaam en gezond hondenvoer

Zoals bij alle voedingsmiddelen zijn ook beschikbaar voor honden voeding zegel van goedkeuring die u zullen helpen om het dier en milieuvriendelijke merken te identificeren. De voorwaarden waaraan moet worden voldaan door diervoederfabrikanten voor het label „biologisch”, bijvoorbeeld, zijn strenger dan die voor de biologische zegel van de Europese Unie. Het gaat waar, onder meer, of het vlees bevatte afkomstig uit de regio, zodat de dieren moest elke lange transport naar het slachthuis te worden, en zodat de hond eten werd niet getest op dieren.

Hondenvoer zonder dierproeven: Tips om merken

Terwijl veel conventionele pet food fabrikanten nog steeds rekenen op dierproeven en in sommige schadelijke ingrediënten, zijn er ook tal van producenten die het voedsel te produceren op een biologische manier. Deze omvatten, bijvoorbeeld, Almo Nature, Shire, organisch dierlijk voedsel, de FEED GIANT, Five Star Honden, Luposan, Magnusson Petfood, PERRO, liefde paws voedsel, WASEBA en andere merken. Een gedetailleerde lijst van voedermiddelen fabrikanten kan worden gevonden in de dierenrechtenorganisatie PETA .

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *