Hondenvoer voor obesitas

By | Luty 7, 2015

Hondenvoer voor obesitas

Als je een hond met overgewicht thuis, moet bij de honden dieet aandacht voor sommigen. Het is belangrijk dat een honger dieet is niet de juiste keuze als het gaat om een vier-legged op een dieet.

Diätfutter oder reduzierte Futtermenge hilft bei Übergewicht – Bild: Shutterstock / Kittibowornphatnon

Als je gewoon overrompeld met een hond met overgewicht met een radicaal dieet zou waarschijnlijk te bereiken maar zo kort en helemaal niet gezond succes. Een mogelijkheid voor de honden om een ​​grote hond te voeden is speciaal dieet voedsel.

Honden met overgewicht: dieet voedsel helpt

Een vezelrijk dieet kan worden verkregen, bijvoorbeeld, de dierenarts in dierenwinkels of online verzendkosten. Met caloriearme ingrediënten en een uitgebalanceerde verhouding van alle voedingsstoffen die uw hond nodig heeft, uw hond helpt vezelrijk dieet, gewicht gezond te verliezen. Het beste is om dierenarts die soort is geschikt voor bolle huisdieren, omdat veel factoren zoals leeftijd, algemene gezondheid, en de mate van dagelijkse oefening een belangrijke rol spelen bij de keuze van de voeding en het juiste bedrag raadplegen.

Verminder eten en geen tussendoortjes

U kunt ook gebruik maken van de normale bekleding van de hond, eventueel in overleg met de dierenarts , enigszins te verminderen. 60 procent van de gebruikelijke hoeveelheid voedsel moet een goede maatregel ongeveer zijn als de viervoeter zal zijn om zich te ontdoen van overtollige gewicht langzaam en gezond. In verschillende honden, is het soms moeilijk om bij te houden die zoveel eet houden: Voer uw viervoetige best gescheiden zolang een van de twee honden afhankelijk van de bolle gestalte een speciaal dieet hond.

Wat moet je nog uitkijken voor: Treats van val door aan het dieet van honden met overgewicht het beste af. Lof en kinderboerderij u liever als hij iets leuks heeft gedaan om uw favoriet. Een veel beweging steunt de verwijdering zeer goed en moet worden verwaarloosd in any way.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *