Honden te voeren: Barf met vorst vlees

By | februari 7, 2015

Honden te voeren: Barf met vorst vlees

Wie wil zijn hond te voeden na de Barf methode wordt geconfronteerd met de problematiek van de versheid van het voedsel. Frost vlees te kopen, hier is een geweldige manier voor huisdiereigenaren. Waar vind je de bevroren vlees te krijgen en hoe je het beste voeden, klik hier.

Frostfleisch ist eine gute Frischhaltemöglichkeit zum Barfen – Bild: Shutterstock / Photographee.eu

In het dieet Barf krijgt de hond in principe alleen rauw, onbewerkt vlees – bij voorkeur ontdooid vlees Frost – en gepureerde groenten en fruit te eten. Dit moet de originele voeding dichter en beter getolereerd worden door de dieren van de wolven.

Barf: Alleen rauw vlees en groenten

Degenen die niet elke dag vers vlees kan kopen of zelf produceren, moet natuurlijk een aanbod van het. Maar als het vers en gezond voor uw hond blijft? Frost vlees is hier de oplossing. Het bevroren voedsel kan worden opgeslagen voor een lange tijd, zelfs zonder dat het slecht is. Een ander voordeel van bevriezen: De vitaminen , mineralen en andere voedingsstoffen zijn gemakkelijk te verkrijgen. Gekookte verliest daarentegen gedeeltelijk in voedingsstoffen.

Frost vlees voor de hond: Tips

Frost vlees voor Barfen kunt u eenvoudig bestellen op het internet. Veel online winkels bieden een goede selectie van vers ingevroren vlees voor honden. Populaire rassen zijn over rundvlees, pens, kalfsvlees, lam of kip – de meeste vleessoorten zijn bevroren, met inbegrip van bot. Niet ontdooien het vlees is het beste voor een paar minuten in een warm waterbad tot het niet meer bevroren is. Echter, zorg ervoor dat het water niet kookt – want zodra het vlees is niet meer rauw, het lopen van de voordelen van Barfens verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *