Hoge kwaliteit kattenvoer: Wat maakt het uit?

By | Luty 18, 2015

Hoge kwaliteit kattenvoer: Wat maakt het uit?

Hoge kwaliteit kattenvoer is vooral belangrijk voor een gezonde voeding uw bureau Tijgers. Maar wat maakt voedsel met een hoge kwaliteit ooit gemaakt? Doorslaggevend hierbij is vooral het vlees.

Hochwertiges Katzenfutter: Was macht es aus? – Foto: Shutterstock / aspen rock

Gezonde voeding door hoge vleesgehalte

In supermarkten staan ​​de selectie van kattenvoer is enorm. Wie koopt het voedsel voor zijn katachtige vriend in een huisdier winkels, fast food niet meer ziet de enorme doses. Talloze merken in diverse prijsklassen kruipen dicht bij elkaar. Om hieronder om als hoogwaardige kattenvoer te vinden, moet je een beetje vergelijken. Kritische kwaliteit een hoog percentage licht verteerbaar vlees. Het moet ongeveer twee derde, ten slotte, de viervoeters van de natuur leven van vlees. Het bevat hoogwaardige eiwitten aan het spijsverteringsstelsel van de fluwelen poten is goed voorbereid. Bovendien vlees bevat essentiële aminozuren zoals taurine, katten tegenover honden produceren geen. Echter, verrijkt met kunstmatige taurine kattenvoer is niet noodzakelijkerwijs van hoge kwaliteit, omdat katten kan alleen in beperkte mate.

Hoge kwaliteit kattenvoer is graan gratis

Het resterende derde meeste voedingsmiddelen uit granen. Hoge kwaliteit kattenvoer is het beste, echter vrij van graan, want het bevat te veel koolhydraten die niet uw poes kan verwerken. Andere plantaardige Voeringen geef uw Schmusetiger contrast met de nodige mineralen en vitaminen.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *