Hoeveel taurine moet de kat?

By | Luty 10, 2015

Hoeveel taurine moet de kat?

Taurine is een ongelooflijk belangrijk onderdeel van kattenvoer. Stubentiger het kan zichzelf maken slechts in geringe mate en zijn afhankelijk van regelmatige aanvoer in het dieet. Hoeveel moet ongeveer afhankelijk van diverse factoren.

Taurin ist wichtig für die Katzengesundheit – Bild: Shutterstock / Tompet

Taurine is aanwezig in dierlijke eiwitten – in de natuur, de fluwelen poten krijgen hun behoeften voor de belangrijke aminozuren over de inbeslagname van muizen. Iedereen heeft een boerderij kat heeft, die dagelijks op de muis jagen, dus niet normaal geen zorgen te maken dat zijn huisdier krijgt te weinig taurine – maar ook diervoeder fabrikanten hebben meestal voldoende om de dieren te voorzien van voldoende hoeveelheid nutriënt gemaakt.

Hangt af van verschillende factoren: de kat taurine

Taurine bij katten kan ongeveer tussen 200 en 500 mg per dag variëren. De leeftijd, de vraag naar energie, gewicht, leefstijl en leefomstandigheden zijn enkele van de factoren die de exacte dagelijkse taurine van katten invloed. Een zwangere kat heeft bijvoorbeeld meer – omdat ze meer eet op dit moment, hoe hoger taurine maar automatisch behoort. Praat met onzekerheden met hun dierenarts waaruit kattenvoer , moet u nauwkeurige gebruiken en of er moet bovendien worden gevoed met een taurinhaltiges voedingssupplementen.

Taurine in rauw vlees en bewerkte voedingsmiddelen

Vers rauw vlees en verse vis één van de leveranciers van het aminozuur. Hebben een bijzonder hoog gehalte aan mager vlees, het hart, de nieren en de longen. Die gevoed rauw vlees, laat zijn kat dus kom en taurine nodig. Gemeenschappelijke kattenvoer plaatsen zijn, of het nu nat of droog voedsel, meestal ook voldoende verrijkt het.

In de meeste droogvoer taurine tot 1000 mg / kg is in nat voer in ongeveer 2000 mg / kg – vanwege de verschillende voedingsaanbevelingen basis van de andere bestanddelen van het product, kan het aantal variëren. Als u twijfelt, raadpleeg dan uw dierenarts. Als er iets wordt gevoed te veel taurine, die weer wordt uitgescheiden in de urine, waarom overdosis hoeft normaal gesproken niet te worden gevreesd.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *