Hoe maak je van hoge kwaliteit hondenvoer te herkennen

By | Luty 7, 2015

Hoe maak je van hoge kwaliteit hondenvoer te herkennen

Voor uw hond, wilt u uiteraard van hoge kwaliteit hondenvoer te kopen. Dit is echter vaak niet gemakkelijk als zodanig te herkennen. Met deze tips, zal je voedsel voor huisdieren met een goede kwaliteit te vinden.

Hochwertiges Hundefutter: Das zeichnet es aus – Bild: Shutterstock / Andresr

Om ervoor te zorgen dat uw hond wordt geleverd met essentiële voedingsstoffen en energie, de juiste ingrediënten zijn belangrijk in hondenvoeding . Hoge kwaliteit hondenvoer een goede balans van koolhydraten, eiwitten en vetten ook.

Tips: Vermijd goedkope vulstoffen

Veel fabrikanten gebruiken goedkoop voedsel als maïs of graan als goedkope vulstoffen voor het verrijken van de feed. Zijn zij ook volledig, maar veel honden in grote hoeveelheden is niet goed verdragen. hondenvoer zonder maïs meestal van betere kwaliteit. Dat betekent niet dat dure must hoogwaardige hondenvoer ook automatisch zijn. Nog goedkoper rassen kunnen ook bieden een goede combinatie van de belangrijkste leveranciers van voedingsstoffen.

Hoge kwaliteit hondenvoer: Het is de mix

Wanneer je hond eten te kopen, moet je er altijd voor zorgen dat het bevat zeer weinig of geen kunstmatige ingrediënten. Deze omvatten conserveermiddelen, en smaakversterkers. Veel dierenliefhebbers ook graag om ervoor te zorgen dat het voedsel voor uw favoriete niet-dierproeven wordt geproduceerd. Immers, ze willen niet dat andere dieren moest lijden voor de voering van haar huisdier.

In het algemeen moet u aandacht besteden aan de samenstelling van het voer. Hoge kwaliteit hondenvoer bevat een goede hoeveelheid eiwitbronnen. Deze omvatten gekookt vlees van kip, lam of rundvlees. In beperkte mate, kan zuivelproducten worden verwerkt – maar veel honden lijden aan lactose-intolerantie en tolereren ze heel weinig. Plantaardige ingrediënten zoals soja of aardappelen, maar graan vlokken in kleine hoeveelheden zorgen voor de nodige koolhydraten die uw hond energie te geven.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *