Hoe maak je een dag vrijkomen voeden

By | Luty 18, 2015

Hoe maak je een dag vrijkomen voeden

Een outdoor kat heeft een andere voedingsbehoefte dan een indoor kat. Wanneer, hoe en met welke het het beste om uw kat te voeden wanneer je kunt buiten, we willen hier uit te leggen.

Katzen mit Freigang haben sehr unterschiedliche Nahrungsbedürfnisse – Bild: Shutterstock / Leyla Ismet

Bij het ​​voeren van een kat met vrijloop is de grote uitdaging is om de gulden middenweg te vinden. Aan de ene kant, de fluwelen poten hebben meer energie nodig dan pure poes, omdat het afwijkt buiten rond. Anderzijds jacht openluchtkatten meestal eten en ook gedeeltelijk muizen of andere kleine dieren. Het probleem is dat je niet in de gaten als een houder van alles wat uw huisdier ergaunert.

Outdoor kat voeden: Het is belangrijk

Probeer uw kat vriend gevarieerde voeding mogelijk van dienst. Dus het beste is een mengsel van blikvoer en droogvoer. De meeste katten zijn ook blij heel blij als je weet zichzelf te voeden . Dit heeft ook als voordeel dat u precies weet wat uw huisdier eet eigenlijk.

Als voor de menigte: Hier moet je proberen. Katten ook gevangenen vrij te laten, hebben een goed gevoel van hoeveel voedsel ze eigenlijk nodig hebben. Als uw kat vriend dus misschien heeft toegegeven een muis, het zal misschien worden het voedsel uit geserveerd en eet tenminste niet helemaal.

Besteed aandacht aan vaste tijden

Een goede tip is echter om uw kat te voeden tot gereglementeerde tijden. De dieren hebben een goede interne klok en zal wennen aan de vaste voedertijd. Of uw outdoor katten bieden ‚s morgens en’ s avonds of bijvoorbeeld alleen in de ochtend met een goed deel is aan jou en is een kwestie van trial and error. In de winter, katten, bijvoorbeeld, minder buit dan in de zomer en ergo moeten grote hoeveelheden voedsel.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *