Hoe de juiste voerbak voor uw hond vinden

By | Luty 7, 2015

Hoe de juiste voerbak voor uw hond vinden

Van klassiek keramische voerbak van roestvrij staal varianten op de weg naar of Food Bar Feeders – de keuze van de Esse gerechten voor de hond is enorm. De verschillende harnassen natuurlijke wijze met verschillende voor- en nadelen. Hier vindt u een overzicht van de faciliteiten.

So finden Sie den passenden Futternapf für Ihren Hund  – Foto: Shutterstock / Masahito Mori

De klassieke voedsel schotel: grootte en materialen

Voordat het aankomt op het kiezen van de kleur of het ontwerp van een voerbakje, moet u ervoor zorgen dat de grootte van servies past bij de grootte van uw viervoeter. In het algemeen: De kop moet iets groter zijn dan de gebruikelijke voer gedeelte van uw hond, zodat hij niet zo veel gehannes tijdens het eten zijn. Bovendien wordt een kom met antislip edge aanbevolen zodat de hond hem niet duwen tijdens de maaltijd in de kamer.

Als het gaat om de keuze van het materiaal, moet u beslissen welke oplossing het meest haalbare voor u. Elk materiaal heeft zijn voordelen, maar ook nadelen. Kommen gemaakt van plastic niet klepperen, zijn meestal voor relatief eenvoudig en kantelen in plaats van een zware aardewerken kom. Deze zijn bijzonder stabiel, gemakkelijk te reinigen, maar zijn vaak iets duurder dan Plastiknäpfe. Een ander alternatief is RVS voerbak, die hygiënisch en zeer duurzaam zijn. Echter, zoals keramische voeden ze kunnen rammelen en zijn niet zo laag als de vertegenwoordigers van plastic.

Voeding bars en eten stations als alternatief voor voerbak

Een Food Bar is vooral handig als je twee honden van verschillende grootte. Op een metalen frame twee etensbakjes op verschillende hoogtes kan worden gemonteerd. Dus de honden uit voor een aangenaam bedrag dat ze kunnen eten. Een voerstation of een automatische feeder zijn voordelig als uw hond heeft de neiging om loops. De machine alleen aandelen aan individuele stukken van voedsel, zodat de hond wordt gedwongen om langzaam te eten.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *