Herfstachtige hondenvoer met pompoen en Co

By | Luty 7, 2015

Herfstachtige hondenvoer met pompoen en Co

Wie maakt als een beetje variatie in het voeden van zijn hond, kan bijvoorbeeld doen met seizoensgebonden aanbod – tenminste als ze zo gezond en lekker als pompoen.

1. Gezonde en lekkere hondenvoer met pompoen

Hondenvoer dat wordt bereid met verse, natuurlijke ingrediënten, is vaak beschikbaar in grote seizoensgebonden rassen. Deze speciale „Fall Menu” omvat een kalkoen en eend, anderzijds, pompoen, aardappelen en veel gezonde mineralen en oliën. Om zo veel voedingsstoffen mogelijk de ingrediënten te behouden, is het, volgens de fabrikant, zacht gekookt en gebotteld koud.

 

2. Droog voering met herfstachtige ingrediënten

Ook droogvoer is met herfst ingrediënten zoals pompoen beschikbaar. Kijk naar de selectie van een geschikt ras van de lijst van ingrediënten om voorbij een gezond product mogelijk met een hoog gehalte aan vlees te krijgen, zonder suiker en zonder kunstmatige aroma’s voor uw hond. Natuurlijke, vitamine-rijke en goed verdragen additieven, moet echter het zijn om rijk te vinden.

 

3. Er is ook: Snacks met pompoen

Iets Herfst in tussen het krijgen van uw hond met heerlijke hapjes met pompoen smaak . Een gevriesdroogde natuurlijk product zonder kunstmatige kleurstoffen, additieven en conserveringsmiddelen is een bijzonder gezonde keuze – zeker als dit is nog steeds terug te vinden in de samenstelling List een hoog gehalte aan vlees.

 

4. vlokken mix met groenten en pompoen voor BARFER

Veel hondenbezitters barfende vitaminerijke producten te nemen met pompoen af ​​en toe in hun voedingsprogramma. Pompoen kan zowel vers gesneden of vlokken worden gegeven via de feed. Een Reisflockenmix met groenten en pompoen bijvoorbeeld worden gemengd met vlees en bieden het huisdier verscheidenheid op het menu.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *