Heerlijke pompoen! Herfst kat snacks en menu’s

By | Luty 18, 2015

Heerlijke pompoen! Herfst kat snacks en menu’s

Niet alleen hebben we mensen zweren in de herfst van heerlijke pompoen gerechten, veel katten zoals de vitaminerijke bijgerecht dat is gevonden in veel voedingsmiddelen. Met deze ideeën veranderen op het menu.

1. natvoer met pompoen

Een idee om herfst seizoen ingrediënten brengen zoals pompoen met op het menu is een overeenkomstige nat voer. Veel huisdier fabrikanten voedsel afhankelijk zijn van seizoensgebonden aanbod, dit voedsel, bijvoorbeeld, bevat kip en pompoen voor uw huiskat. Zorg ervoor dat bij het kiezen van een kattenvoer altijd voor zorgen dat het een hoog gehalte aan vlees en bevat geen suiker.

2. droogvoer zonder suiker en pompoen

Die zijn huis kat met droge voeding feeds, gevonden onder de rassen ook verschillende manieren om het dieet gevarieerder te maken. Diverse droge voedergewassen producten zijn verrijkt met pompoen en dienen te zijn precies als nat voer, hebben een hoog gehalte aan vlees, suiker en graan gratis.

 

3. Gezonde snack met tonijn en pompoen

Een snack met tonijn is om de smaak van de meeste huiskat en een boete idee ertussen. Deze gezonde snack variatie met meer dan 70 procent tonijn, deze vis bouillon en pompoen en de kat moet, volgens de fabrikant, worden het best gediend bij kamertemperatuur.

 

4. Voor de Barfen: pompoen vlokken

Deze pompoen vlokken zijn vooral bedoeld voor BARFER en bestaan ​​uit gemalen, gedroogde kalebas, die in de vorm van vlokken op normale blikvoer of rauw vlees kan worden gegeven. Niet onder buitengewone smaak, maar ook een hoog vitaminegehalte een mooie toevoeging aan het kattenvoer.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *