Groenten voor Honden: Je moet baseren

By | Luty 7, 2015

Groenten voor Honden: Je moet baseren

Wie wil willen een stuk van plantaardige honden te geven, kiest voor een gezonde snack voor uw viervoetige vrienden. De vitaminen, vezels en koolhydraten daarin doet de hond ook. Welke rassen zijn populair en welke moet je niet voeden, klik hier.

 

Gemüse passt gut in eine abwechslungsreiche Hundeernährung – Bild: Shutterstock / Mat Hayward

Als u wilt uw hond nu en verse groenten te geven, moet het altijd saai, gewassen en onbespoten gevoed. Voorts moet het aandeel van groenten in de dagelijkse voeding niet meer dan ongeveer 30 procent vormen. De volgende rassen kun je meestal voeden ze onschadelijk.

Deze groente is populair bij honden

Een van de meest populaire, en de meeste honden zeer goed verdragen groenten bevatten wortelen. Ze kunnen rauw zijn, gevoed geraspt, gekookt of gestoomd en voeden de hond, onder anderen, een goed deel van beta-caroteen voor de gezondheid van de ogen en een lichte huid en haar. Ze worden als zeer verteerbaar en vaak ook als ingrediënt in levensmiddelen geserveerd.

Gekookte aardappelen zijn ook populaire leveranciers van vezels, vitaminen en mineralen n. Bovendien zijn de meeste honden tolereren gepureerde courgette of pompoen goed. Zoete aardappel, koolraap en rode biet kan ook worden gevoed – die wil zijn hond broccoli te voeden, moet in de eerste temperen, en dan puree voer in zeer kleine hoeveelheden.

Niet alle rassen zijn gezond

Uien, avocado, kruiden, knoflook en prei zijn enkele van de voedingsmiddelen die honden niet zouden eten . Hetzelfde geldt voor groene bladgroenten. Het is ook belangrijk dat je ze niet voeden verschillende soorten grondstoffen. Deze omvatten aardappelen, bonen, aubergine en groene tomaten – algemeen tomaten moet worden gegeten alleen in zeer kleine hoeveelheden van de honden.

Als u niet zeker bent over een manier om te zien of uw hond tolereert het of niet, kun je beter je dierenarts om advies vragen altijd, want elke hond is anders en intoleranties kunnen ook voorkomen in groenten, de andere honden abkönnen gemakkelijk.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *